Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co vidite na takych chlapoch?

Matusisko_xD

ZamyslenaLola čo ty si za trubku povedz mi ? :D Ty sa radšej zameriavaš na materiálne veci ?? No však nikto nie je dokonalý ;)

Efried

Niekedy sa zamýšľam nad rozumom týchto ľudí. Zrejme niesi človek, ktorý keď si nájde partnera, miluje jeho, a nie jeho majetok. Je to smutné, aký sú ľudia v dnešnej dobe. Za všetkým hľadajú len peniaze, a majetok. A človek ktorý je chudobnejší, aj v živote niečo dokázal, ale proste na to peniaze nemá.

Tonislav

Len rozmýšľaj ďalej, Lola, len rozmýšľaj ďalej. Rovnako primitívnu otázku by sme mohli my - muži položiť ostatným mužom: Čo vidíte na ženách bez alebo s maximálne malými prsiami ? Odpovedz za mužov na túto otázku a potom si odpovedz na svoju otázku.

natalia-7

Z môjho pohľadu záleží na tom PREČO muž po 30tke nemá dom, ani auto, príp. ani peniaze na účte. Ak by tie dôvody boli skrz jeho lenivosť, x ročné flákanie sa, nezamestnanosť lebo lenivosť, prechlastanie peňazí a iné veľmi "pozitívne" dôvody, tak holt, smola... Ale existujú aj iné dôvody prečo to je tak ako je a vtedy by som to za tragédiu nepovažovala. Hovorí ti niečo slovo LASKA? ZAMILOVANOST? CHARAKTER? POVAHA? ... Peniaze nie sú všetko. Ako samozrejme, peniaze sú čerešnička na torte, ale nepovažujem ich za kritérium výberu partnera. A nevidím nič zlé na tom ak by sme si to zázemie vybudovali spoločnými silami.
Dnešná spoločnosť nie je nastavená tak aby zázemie budoval len muž. Častokrát to nie je reálne pri platoch aké máme aby financie prinášal do domácnosti len muž a žena sa starala o domácnosť, rodila deti... Nehovoriac o tom, že už to nie je o tom, že každá žena chce byť v domácnosti žienka domáca. Do istej miery sme si to spôsobili my ženy.. Chceli sme aj my chodiť do práce, budovať si kariéru, mať možnosť iného života ako byť "len" manželkou a matkou...

MOANA

zena ked ma svoj byt ma vyhodu ze neskonci na ulici, ked sa rozídu vyhodí na ulicu ona chlapa...
a tiez nemusi chodit autobusom, pokial rozmýsla , pracuje na sebe, ide zarobit do zahraničia byt za 1-2roky splatí...