Ahojte, damy co vidite na chlapoch ktori nemaju byt ani auto.. a maju uz po 30ke???? lebo tomu nerozumiem?? To chcete cely zivot splacat hypoteku vy a vsade chodit autobusom???? Ved uz od praveku sa mal o take veci ako je zabezpecenie rodiny starat muz! Papaaa
Co vidite na takych chlapoch?
Samozrejme, že z lásky sa vyžiť nedá, to je jasné. Ale peniaze sa dajú zarabať aj tak, aby sa človek mohol na seba pokojne pozrieť do zrkadla. Ako ? Predsa prácou. Ale jednoduchšie je zneuctiť svoje za vidinu tisícok či státisícok (?) eúr.
no nie uplne rovnake ale vzhladom k slovenskym platom su neprimerane vysoke. v zahranici su urcite potraviny ci kozmetika lacnejsie ako u nas a samozrejme aj kvalitnejsie... to nevravim o polsku ako si spominal...
z lasky nevyzijes...a v dnesnej dobe uz vobec...kto nema peniaze je v prdeli... nemal by si ani robit deti lebo zivot kedy rozmyslas ci si vobec kupit nove topanky ( poznam kopu takych rodin sama pochadzam s takej) neni ani zivot... aj v dospelosti vsetko musis mat tak oddrete ked ti nema kto pomoct ze sa tomu uz ani nevies tesit... niekedy som zlatokopky odsudzovala...dnes uz ich uplne chapem... proste bez financii to dnes nejde...
Ceny u nás určite nie sú rovnaké ako v zahraničí, to je nezmysel. Smerom na západ ceny potravín, oblečenia, bývania prudko stúpajú. V Poľsku sú napríklad ceny potravín či oblečenia nižšie, no na úkor kvality. Ta propaganda západu je až moc nápadná...
Djd, to ťa prejde, keď budeš mať 25+, vtedy sa "srdcom" riadiť nebudeš. Inými slovami, ženy po 30-tke sú bezcitné tvory zamerané na peniaze. Je viac než pravdepodobné, že to súvisí s postupným starnutím organizmu a s tým spojeným úbytkom produkcie nejakých " hormónov lásky ". Ako presne sa tie hormóny nazývajú, neviem, múdrejší budem, keď si prečítam nejaké diplomovky na internete. Dovtedy môžeš využiť svojú dievčenskú jemnosť a citlivosť na započatie nejakého vzťahu, potom to už jednoducho len tak nepôjde.
realita22 ano tiez som toho nazoru, ceny su u nas ako v zahranici ale platy biedne. vidim to u nas v praci ako kopec ludi zije z toho minima, maju rodinu a deti, a rozmyslaju ci kupit synovi topanky na zimu alebo dievcatku bundu. a na seba zena alebo muz ani nepomyslia.. bohuzial takto zije vacsina rodin na svk
a dalsia vec zo slovenskeho platu toho clovek moc nenasetri... matusisko vratim sa k tebe, prides mi akoby si sa stale len vyhovaral, no kazdy sme si strojcom svojho stastia a nikto nieje v bezvychodiskovej situacii, takze ak by si skutocne chcel, uzdavno by si pri mamke nebyval ale byval vo svojom a aj ju financne podporoval. chapem ze niekedy je to jednoduchsie byvat s rodicmi. sama som takto do urciteho casu byvala, ale clovek pride do urciteho bodu a ma potrebu sa osamostatnit. No neplati to takto u kazdeho!!! niektore kamosky co byvaju s rodicmi mi vyplakavaju ake je to doma hrozne, ze otcovi nechuti co im dievca navari, ze ich matka buzeruje ze zle upratala, a podobne.. ja nastastie uz taketo veci nemusim riesit a som spokojna
Cela chyba je v nasom state!!! Platy by sme mali mat minimalne 1000 eur a to kazdy aj ten co ma strednu skolu nech si kazdy moze dovolit auto byt zakladne potreby!! Nie ze tu mame zobracenky 400 eurove a byty budu stat 80 -100 000 eur... slovaci sme sprosty roky tolerujeme tym mafianom co riadna nas stat ze sa mame ako sa mame!!
sadza mas uplnu pravdu je kopec zien lenivych a cakaju od partnera modre z neba, pritom same niesu do vztahu schopne dat nic, este su aj drze a narocne, podcenuju a ublizuju partnerovi a ten ich slepo miluje. no a take zeny sa maju najlepsie... ale len docasne :) moj nazor je ten ze by vo vztahu mala byt rovnovaha. no na druhej strane su aj muzi taki a zas tie zeny ich slepo miluju. no podla mna to uz je o manipulacii jedneho z partnerov a takto potom ludia zbytocne vo vztahoch trpia. no vyberame si sami...
Keby mi ten chlap bol verný a skutocne ma miloval, chodil za mnou aj napriek dialke a aj ja za nim, bol ku mne dobrý tak by mi bolo absolutne jedno ci má vobec vodičák alebo byt.
Bývalý zarábal 300 mesačne a bola som s ním lebo BOL super kým nenchal tretieho aby nás rozdelil. Chcela som s ním žit v podnájme keď za chvílu skončím strednú a pojdem studovat do mesta kde by som bola blizsie pri nom. Spolu by sme platili a všetko mohlo byť dobré.
Takže nie. Vobec by mi nevadilo keby nemá byt ani auto. Tak či tak tieto veci časom prídu keď dvaja budú zarábať a šetriť, hypotéka atď...