Ahojte, damy co vidite na chlapoch ktori nemaju byt ani auto.. a maju uz po 30ke???? lebo tomu nerozumiem?? To chcete cely zivot splacat hypoteku vy a vsade chodit autobusom???? Ved uz od praveku sa mal o take veci ako je zabezpecenie rodiny starat muz! Papaaa
Co vidite na takych chlapoch?
Slovensko je uzasna krajina: nikto ti nic neda, ale vsetci ti chcu vziat to, co mas.
tonislav muz nedisponuje nicim 40tku to ma na krku, dve deti, po rozvode a poziadavky take ze dovi dopi...nie aby si vybral seberovnu vekovo primeranu on oslovi najkrajsiu 20tnicku co sa ju hambia oslovit aj vrstovnici...
Ja vám neviem ľudia, čo ste takí nasrani? Je to čisto len môj názor, a núdzu o chlapov nemám, len som vyberava.. totižto už sa v tomto veku viac riadim rozumom ako srdcom, vďaka životným skúsenostiam. Každý si v živote prežije svoje, tak láskavo má nesudte, len som chcela na vec vniesť trošku iný pohľad. Po deťoch netúžim, a aj keby som mala zostať sama tak by mi to nevadilo. Som spokojná aj takto či už niekoho stretnem alebo nie. Radšej sama ako v nešťastnom alebo nenaplnenom vzťahu, veď matusisko sám máš o tom založenú tému či nie? Veď život nieje len o tom mať niekoho za každú cenu, sú podstatnejšie veci v živote a ak niekto po rodine netúži je to čisto len a len jeho vec. Je tu aj téma ohľadom tych nešťastných vzťahov,, sami chlapi píšu že ženu potrebujú hlavne na sex. Bohužiaľ dnešná spoločnosť je nastavená tak že každá žena a muž musia mať rodinu. Mne je z toho na grc, a aj z tých vzťahov popravde.ak stretnem partnera ktorý by sa približoval mojim požiadavkám a rozumeli by sme si spolu, bol by to pekný bonus v mojom živote, no hlavne dokážem byť aj sama so sebou, bez partnera
Pokiaľ žena nedisponuje tvárou topmodelky ale zároveň disponuje celym zoznamom požiadaviek na muža, väčšinou ostáva po celý život bez partnera, aspoň to je útechou pre nás - chudobných mužov s maximálne priemerným vzhľadom :-)
Vidis kukucka, ake su ostatne zeny lenive a cakaju, ze im muz vsetko naserviruje na zlatom podnose. Naopak oni nie su ochotne muzovi dat nic z toho, co od neho pozaduju. V podstate sa ani nedivim, ze vas potom ziadny normalny chlap nechce, ked stetake lakome a sebecke.
Keď chlap nemá vlastné auto a byt či dom, tak si pomyslíš svoje ?? Ach :) Čiže ak chlap zarába na Slovensku minimálnu mzdu, tak je u teba odpísaný hej ?? Kým nezarába svojou šikovnosťou toľko ako v zahraničí ??? Čo ak býva pri mame len preto, preto že je na neho od malička sama a jednoducho jej pomáha finančne a práve preto býva u nej, že tie peniaze čo dáva jej mu chýbajú nato, aby mohol mať vlastné bývanie alebo auto ? Vieš žijú aj neúplne rodiny čo si musia navzájom pomôcť, aby mali z čoho žiť. Takže ak je chlap v takejto situácii, že musí bývať pri mame, pretože by to sama nezvládla ak má ešte okrem neho ešte jedno dieťa, tak taký je tiež asi odpísaný však ?? Ale však nikto nie sme dokonalí že ?? ;)
Kukucka, tak Vám prajeme veľa šťastia v osamelom živote bez partnera. Ak máte po 30-tke a ešte sa Vám nepodarilo nájsť partnera podľa Vaších predstáv, je len veľmi, skutočne veľmi málo pravdepodobné, že sa Vám to podarí vo vyššom veku, keď prím hrajú mladé ženy do 25 rokov.
Určite by som si s takým chlapom nezačala. Možno to znie povrchne ale sama mám málo po tridsiatke a už svoj byt aj auto. Niekoľko rokov som si na to zarábala v zahraničí, no teraz pracujem na svk za minimálnu, ale to podstatné-byvanie aj auto mám. Keď stretnem muža podobného môjmu veku a pracuje u nás, býva u rodičov a nemá auto... No pomyslím si svoje, veď väčšina mladých a zdravých ľudí uteká do zahraničia privyrobiť niečo aby mali nejakú istotu do budúcna. A muž čo je zdravý a ani v zahraničí nebol mi príde ako taký povalac, bez urážky. (Nevravím o tých čo aj nasvk svojou šikovnosťou zarobia toľko ako v zahraničí.) Možno mu tá minimálna a bývanie v mama hotel stačí, no mne nie. Ak mám svoje bývanie a auto tak to minimálne požadujem tiež od partnera. Niesom zlatokopka, no z bývalých partnerov všetci bývali u maminky a nemali auto, dvoch z nich som prvýkrát sama vytiahla do zahraničia lenže tam sa ukázali ako lenivci a čakali že ich budem živiť ja. Šancu na prácu som im poskytla no to ako s tým naložili... Ukázali pravu tvár. Sú ľudia a ľudia ja mám s chlapmi väčšinou takéto skúsenosti, takže u chlapa musím vidieť hlavne šikovnosť a snahu, no to sa v dnešnej dobe už tak často nevidí... :)
Snivaj dalej
To akoze fakt toto?? Zena,Ty budes este vela krat sklamana..spravna zena takto nezmysla ako Ty. Prepac.