Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co vidite na takych chlapoch?

Tonislav

Schopní by mali byt muž aj žena, takže nechápem tým vaším primitívnym poznámkam v poslednom a predpredposlednom príspevku.

Hajaj

A to si myslis ze tvoje decko bude vyzerat podla toho aky ma tvoj priatel byt alebo sa narodi so znackou audi alebo bmw na cele ? riesit ze ci ma partner byt alebo auto je maximalne povrchne typicke pre dnesne zeny lebo to sa da lahko dosiahnut spolocne vo vztahu ani sa necudujem ze je to sama slobodna mamicka ked si hladas debilka na aute a potom najdes tak maximalne vacsie brucho a ten tvoj dream boy ta posle do teplych krajin.

totosuslovaci

na muzov aj tak nemame...opustia tehotnu zenu opustia svoje deti pre mladsi model.. odvtedy ich nevidia a potom ked na stare kolena mlada odide idu do posty pre teba hladat svoje deti :-D

nevietecojelaska

Veru nechcel by som zenu, ktora lubi za urcitych podmienok a to su vo vasom pripade peniaze. V zivote pridu choroby, rozne nestastia, moze sa nedarit. Vtedy uz zutekate inam, aby ste mali opat tie peniaze. Ale takym zenam sa to vrati. Tiez by ste nechceli muza, ktory lubi len za urcitych podmienok. Ked priberiete, zostarnete a on pojde za inou. Peniaze su potrebne, ale vyhladavat vztah za tymto ucelom je chore.

pritazlivost

ja zas zlatokopky nechapem. zlatokopka je zena co nepohne ani prstom a caka ze ju chlap bude zivit a vsetko zabezpeci. vazim si zeny co su schopne sa same o seba postarat a zarobit si. peniaze su v zivote dolezite, velmi dolezite. to len od mala nas ucia ze podstatne je zdravie rodina a ze peniaze su zle. a potom to tak ma vacsina nastavene a zakorenene. peniaze su fajn a kto ich nema rad k tomu sa nikdy nedostanu, to je zakon pritazlivosti

realita22

ved sa pozrite na nete co stoja dvojizbove trojizbove byty blbci... ako si moze clovek co zaraba 400 eur dovolit byt za 70-120 000? aj podnajmy... garsonka bez balkona 300-400 eur... a plat 400... katastrofa... kto nema peniaze naozaj nema ani zivot