Ahojte, damy co vidite na chlapoch ktori nemaju byt ani auto.. a maju uz po 30ke???? lebo tomu nerozumiem?? To chcete cely zivot splacat hypoteku vy a vsade chodit autobusom???? Ved uz od praveku sa mal o take veci ako je zabezpecenie rodiny starat muz! Papaaa
Co vidite na takych chlapoch?
ZamyslenaLola
Raz budes bedakat v starobinci ze tie tvoje nevdacne deti okaslali bo si ich vychovala v materializme, mamon peniaze , na inom nezalezi len majetok aby bol. Mas dieru , dutu hlavu a chut byt bohata, len tieto veci dokopi nejdu.
Ze kde? V kazdom druhom prispevku tu niekto vyplakava, ake su zeny, co pozeraju na zabezpecenie zlatokopky. Ja sa pytam co je chlap, ktory chce byt doma a liat vsetky peniaze tam, pripadne nech sa zena nastahuje k nemu a dava tam aj ona svoje, najlepsie do cudzieho, nevysporiadaneho, ze? Taky chlap je co, zlatokop, vychcalek, alebo jednoducho kreten, vsak.
Kukuckakuk uplne s tebou suhlasim! Vy co sa hrate na piesocku a odmietate prijat realitu, preberte sa. Ako chcete mat rodinu a uzivit svoje deti, ked nie ste schopni sa postarat sami o seba? Ked si neviete zabezpecit ani auto, co je par tisic eur? Ani byvanie, aspon dvoj izbovy byt? To chcete mat tie deti u rodicov v detskej izbe? Vasim rodicom to byvanie tiez nik nedaroval, predpokladam, ze si nan museli zarobit vlastnymi rukami, pripadne ho este splacaju. Nehanbite sa? Skryvate sa za to, ze peniaze nie su dolezite a laska je nadovsetko, alibisticke a povrchne nazory. Ako vravel moj dedko, ked nebudete mat peniaze, pes sa vam lahko vyserie do lasky a mal pravdu. Zena to ma na Slovensku tazke, ale aby chlap po 30 este byval u rodicov a nemal ani garsonku to je na povazenie. Ze ma niekto minimalnu mzdu a boji sa ist za hranice su prachsproste vyhovorky, ja som v zahranici poznala ludi, ktori nevedeli na zaciatku ani ahoj povedat a dnes tam ziju 10r, maju tam byty, domy, rodiny. Len netreba byt ustrachani a lenivi ako ti co vyplakavaju ako je na Slovensku zle!
Mile zeny,ako ste si mohli vsimnut na slovensku sa da tazko dopracovat poctivou pracou k majetku. Zlodeji a darebaci sa maju dobre,ale vy dokazete byt aj s takymi kvoli peniazom. Na slovenske pomery zarabam velmi slusne a predstavte si nemam ani auto ani byt a ani neplanujem sa momentalne zadlzit na 30 rokov alebo nekupim auto,ktore nepotrebujem,len aby som si dvihal ego alebo nahanal zeny. Vsetko to budem riesit,ak stretnem zenu,ktora bude stat za to a s ktorou budem mat rodinu.
A čo mám robiť ja ? Bývam s mamou, ale nie pre "mama hotel" ale preto že ak by som odišiel tak by zostala úplne sama... to by sa z tej z tej samoty zbláznila.
Zas ak to ženy vnímajú takto že chlapa ktorý býva s mamou nechce tak potom to vyzerá tak, že ostanem sám. Len neviem, dnes je nejaká čudná doba. Niekedy bývali ľudia aj po 2 generácie v jednom dome a dnes aby muž mal už v 30 vlastné bývanie najlepšie nový dom a auto .. a ani neviem kedy to napr. ja mám stihnúť keď do 25 budem študovať a pochybujem že sa mi podarí za 5 rokov stihnúť kúpiť si byt a auto..
Z kazdej schopnej zeny, by urobil neschopnu zenu, lebo nikdy by nebola dost idealna na to, aby kvoli nej opustil matku, lebo ani nechce. Dobru zenu by zdeptal a znicil, lebo by sa snazila aby takou bola.
Nie, nemyslel to tak :) myslel to presne tak, ako som to napisala.
Spomina lenivu, narocnu knedlu.
Su to iba vyhovorky, aby nemusel od mamicky. Idealnu zenu by nespoznal, ani keby ju mal pod nosom.
Laxmi, on to zrejme myslel tak, ze keby muz nasiel spoznal idealnu zenu, ze vtedy by aj ten byt dom auto ai kupil zabezpecil, aby to mali spolu k dispozicii
Cize podla teba, schopny muz kupi a schopna zena potom plati, resp.splati, co on kupil.
Problem asi je, ze schopne zeny nie su natolko hlupe.
Nie, Ono, ak by nasiel tu spravnu partnerku, tak by ten byt, ci auto kupil, len zdaleka nie kazda stojite za taku namahu. A koli nejakej lenivej , narocnej knedle sa to urcite neoplati kupovat.