Vírus, oslabená imunita - viedli až k vážnym problémom.

Príspevok v téme: Vírus, oslabená imunita - viedli až k vážnym problémom.
Weve

Dobrý deň prajem všetkým!
Už si neviem sama poradiť, čo robiť lekári sa toho vzdávajú pretože nevidia nikde príčinu... Tak som sa rozhodla že môj problém zverejním sem a vopred Ďakujem za všetky rady!
Dúfam že sa nájde niekto kto to fočíta až do konca. :)
•Takže všetko začalo koncom leta, v auguste keď som ešte brigádovala na recepcii a bola v kontakte s ľuďmi ... myslím si že tam som mohla niečo od niekoho chytiť.
•Fungovala som normálne, pracovala ale začalo mi byť divne. Také niečo ako keď chytíte vírus ktorý za 2,3 dni prejde. Lenže mne bolo len mäkko na žalúdku,pocit plného žalúdka, napínanie na vracanie, s tým sa spojovala už aj bolesť hlavi, čo má odstavilo až tak že som sa nedokázala na nič sústrediť a bola som viac podráždená. (Čo je normálne keď sa cítite úplne na nič a je Vám zle) takto to prebiehalo týždeň dva najhoršie to bolo okolo obeda a pokračovalo to v priebehu dňa, takže o 7,8 som už ležala v posteli. Čo je pre mňa nezvyk. Môj organizmus bol už natoľko odlabený že to prešlo do chrípky.
•Zapálené hrdlo, teploty, triašky/zimnice počas 3 týždňov na antibiotikách ktoré mi vôbec nezaberali to som bola non stop v posteli. Až to prešlo ku silnej angíne (s teplotami,), ktorá sa riešila naďalej antibiotikami už myslím 4-tými v poradí, ( keďže výsledky z krvi, moču, a z výterov som mala v poriadku)
• Došlo to až do takej fázy že sa mi vzadu na pravej strane v krku niečo vyhodilo(skončila som na pohotovosti, a lekárka má ubezpečila že to je len afta, dala mi riboflavín (nejaké vitamíny) a s vysokými teplotami, zimnicami poslala domov že to prejde)
•v následujúce dni som prestala jesť, po trosickach som pila, nemohla som nič prehltnúť až som stratila reč...bolesti v krku boli neopísateľné ... (neprajem nikomu aby také niečo zažil.) No ja som bola tvrdohlavá a nechcela ísť k lekárovi že to prejde ... veď je to len obyčajná angína .
•Nakoniec má už k nemu donútili ísť, a on má okamžite vypísal do nemocnice na krčné že to bude treba riešiť operačné pretože by som sa mohla zadusiť, alebo dostať otravu krvi. (Ja som si len pomyslela hej jasne, veď pojdem tam dajú mi infuzky, a tak aspoň mi to skôr prejde.)
• No na krčnom boli zhrozený z toho čo videli, ja som už mala zimnice triašky k tomu silné bolesti (bolo to hrozné), prišla som tam naobed a o 2 má už operovali pretože nemohli ďalej čakať.
•Takže nakoniec mi vybrali mandle, z "afty" ako povedali lekári tam bol "absces s hnisom" takže mi to všetko vyčistili a mne konečne ponoperácii odľahlo že snáď to už bude dobré
•Lenže po operácii boli ďalšie ťažkosti, teploty, CRP-120,k tomu som dostala menzes a silné bolesti, ale vôbec som nekrvácala (vedela som že to nie je v poriadku). Takže má pustili domov zasa z dvoma antibiotikami, (augumentín, dalacin), a od bolesti som dostávala almiral
#keď sa to konečne doliečilo, dostala som silné bolesti obličiek (v záchvatoch), chvalabohu to Čadom prešlo a ostalo už len pobolievanie a bolestí podbruška, a ťažkosti pri močení ( gynekologička mi nasadila polygynax, chlorimazolum), ktorý našťastie zabral lenže pichanie v ľavej časti vaječníka a pocit ako by mi tam niečo chodilo), Tak som absolvovala ultrazvuk, ( bola som na tom že, to bude v pohode pretože zač. Septembra bol v poriadku.), ale nestalo sa tak !!!
•Cysta s rozmermi 4,6*4,7 na ľavom vaječniku, lekári sami nevedeli určiť presne, ( boli si neistý), ale kým som sa dostala k primárovi, v priebehu týždňa som dostala silne krvácanie, bolesti, chvalabohu to bol menzes, a pri kontrole som tam už nič nemala Chvalabohu!! Ďalšiu operáciu by som už nezvládla!
•Lenže ťažkosti ktoré som spomínala na začiatku (nevolnost, zimnice, s tým spojená nechuť do jedla, ospalosť, slabosť atd.), pretrvávajú doteraz
• A práve teraz prekonávam ďalšiu angínu, povyhadzovali sa mi vzadu na jazyku a po stranách, take pupienky, malé vriedíky ( je to dosť nepríjemne), trvá to len týždeň a ak by to neprešlo chystám sa navštíviť krčného
• A k tomu všetkému, som zo spodu chytila dosť veľkú mykózu, nemôžem si ani sadnúť, je to bolestivé a nepríjemne, no liečbu mám nasadenú Chvalabohu !
• Takže ak ste niekto dočítali môj príbeh až sem, prosím vyjadrite sa k tomu všetkému, a prosím Vás o rady, Čo mám ďalej robit, už 2 mesiac som na peenke, a tým pádom že som študentka na strednej si to už ďalej nemôžem dovoliť. No nikto z lekárov mi nevie pomôcť, nevyšetrujú z čoho by to všetko mohlo byt a z čoho mi je vlastne takto zle niekde tá príčina musí byt! A ja sa už vážne zacinam obávať o svoje zdravie, ešte k tomu keď nie je v správnych rukách.
Za každú odpoveď Ďakujem.

Tomas12345

(•Fungovala som normálne, pracovala ale začalo mi byť divne. Také niečo ako keď chytíte vírus ktorý za 2,3 dni prejde. Lenže mne bolo len mäkko na žalúdku,pocit plného žalúdka, napínanie na vracanie, s tým sa spojovala už aj bolesť hlavi, čo má odstavilo až tak že som sa nedokázala na nič sústrediť a bola som viac podráždená. (Čo je normálne keď sa cítite úplne na nič a je Vám zle) takto to prebiehalo týždeň dva najhoršie to bolo okolo obeda a pokračovalo to v priebehu dňa, takže o 7,8 som už ležala v posteli. Čo je pre mňa nezvyk. Môj organizmus bol už natoľko odlabený že to prešlo do chrípky.)

Zrejme tu islo len o nejaku crevnu chripku a vzhladom na to že si to nevylezala a nebrala si uz vtedy patricne lieky tak ti to preslo do zapalu.

No tažko povedat čo ti je , niečo ti je ale zistit co je tazke.
Máš v tele chronicky zapal len je otazne ze z coho to mas.

Mozes mat v tele nejake parazity, plesne (pisala si aj o mykoze ) a tie ti sposobuju chronicky zapal alebo moze ist o infekcie ako napriklad chlamydie tie su dost rozsirene a sposobuju vkuse zvysene teploty, oslabuju organizmus atd.

Moze ist ale aj napriklad o alergiu az intoleranciu na urcite potraviny ako napriklad neznasanlivost na lepok. Vela ludi ktorym zistili neznasanlivost lepku mali zaludocne problemy a aj zapaly v tele.

Skus vynechat potraviny bez lepku a zacni jest potraviny ktore su silno protizapalove, cibula ,cesnak, skorica, kurkuma a ten zapal by sa mohol dostat pod kontrolu .

Mozme popisat aj na maili moj mail je tomas55555@centrum.cz mimochodom tiez si prechadzam podobnym pripadom u mna ale je problem taky ze mam vkuse cele horuce telo hlavne brucho, som unaveny a nevladzem ale vecer to vzdy zmizne.

Najčítanejšie články