Dobrý deň, keď si objednávam z lekárne na dobierku z eshopu, vidia doručovatelia aj za čo je tá dobierka?
Eshop lekáreň dobierka
neviem co kokretne od nich chces, ked ze maju vela produktov. no pozri na esho najlekarne oni ju tam maju :)
a ked das do googlu nazov, nebyhodi ti miesta kde sa daju kupit? ja ked neviem nieco zohnat skusam cez google, zatial sa mi to oplatilo
je to lekárska kozmetika pre omladenie s anti-age účinkom, je to britská značka. je to drahšia kozmetika, ale účinná. no občas sa ťažšie dá zohnať
viete mi niektorá túto značku nejak priblížiť? aké produkty majú? na nejakú špeciálnu pleťalebo aj normálnu, lebo zatiaľ som sa s ňou nikde nejak nestretla
Mne ten názov nič nehovorí, to je nejaká špeciálna kozmetika?
ja ju poznam, ale viudela som ju len na eshope cez jednu pani a ta ju mala, no nie je zrovna lacna
ahojte, hľadám jednu kozmetiku a neviem ju nikde zohnať a keď, tak len na objednávku a to sa mi čakať nechce, keď že to má byť darček, je to kozmetika medik8, poznáte ju niekto? ak áno odkiaľ ju objednávate
ja som si tiez myslela, ze je to len eshop :) to je fajn mat aj aj hlavne ta moznost osobneho odberu, nemusi clovek platit kuriera :)
som ani nevedel, ze maju aj kamennu predajnu a to sme u nich uz park krat nejaku objednavku spravili :)
Nie, je to aj kamenná predajňa :) dá sa u nich dohodnúť aj osobný odber :)