Dobrý deň, keď si objednávam z lekárne na dobierku z eshopu, vidia doručovatelia aj za čo je tá dobierka?
Eshop lekáreň dobierka
a oni sú len eshop? lebo ten názov sa mi zdá známy no to bola normálna kamenná predajňa, keď som bola v PD
baby sesgra mi pisala a ze balik je prisiel do 3 dni, ze ked predtym objednavala u inych trvalo to aj 5 dni :) ze vsetko pekne zabalene, tak ze kexe co chcela pre maleho, ostali cele :)
V podstate aj u mňa je to vždy o tom istom, no som rada, že som našla eshop, kde majú všetko pokope a nemusím hľadať inde.
Hej hej tak to mas presne ako ja, tiez cez nu objednavam mnohe veci, ale tak povediac tak strojovo, ze moje objednavky su tak nejak zakazdym rovnake :)
to aj ja zvyknem , ale uz vacsinou idem cielene po produktoch ktore som si tam zvykla objednavat.
Áno, výber veru dobrý až som mala problém vybrať :) Ale podarilo sa no strávila som nad tým skoro 2 hodiny a našla som tam aj moju obľúbenú kozmetiku medik8 čo ma potešilo, lebo v našej lekárni v meste ju teraz nemali :)
videla som tam veci pre deticky, musim pohladat ci maju presne to co chces :) da sa tam celkom fajn vybrat
Neviete mi povedať či tam majú možnosť zakúpenia detských pestúnok a vecí pre bábätko? Sestra čaká bábätko a bohužiaľ je v nemocnici a chcem jej kúpiť nejaké darčeky vzhľadom, že budem malému krstná. No nestíham ísť do obchodov, tak chcem skúsiť cez net. Je to bezpečné takto kupovať? Nehrozí poškodenie?
ja tam zvyknem tiez objednavat, zatial mi vsetko prislo pekne zabalene a neposkodene :) maju aj moznost bodov za nakup, mne sa to celkom oplatilo uz :)
Tak si zistila, to je fajn. Ten online chat je fajn vec, rychla odpoved na otazky :)