Dobrý deň, keď si objednávam z lekárne na dobierku z eshopu, vidia doručovatelia aj za čo je tá dobierka?
Eshop lekáreň dobierka
Aj ja som rada :) Zajtra by to malo všetko prísť, tak som zvedavá. Bude to dosť veľký balík :)
jeej som rada, ze si nasla vsetko co si potrebovala :) ja rada podporim takto slovenske eshopy, ze ich poradim aj iekomu inemu :) treba ich podporovat a oni su aj kamenna predajna co viem :) tak fajn, nech ti to vsetko sluzi :)
to je fajn :) ja som si ho ešte párkrát preklikala a je tam veru poriadny výber všetkého čo človek bežne potrebuje, keď je chorý, ale aj keď trebárs čaká žena dieťa :) fajn eshopik veru :)
Ja som tam naozaj našal všetko čo som potrebovala, dokonca som nedúfala, že tam budú mať bandáž, ktorú zháňam pre mamu už skoro mesiac a nikde ju nemali :) zajtra by mal prísť balíček, tak som zvedavá :)
vino mam rada, no som rada, ze som pomohla a dufam, ze si nasla co si potrebovala :) niet nad dobry eshop :) ja som si pocas tejto situacie, zvykla objednavat len z netu a je mi to pohodlnejsie :)
zajtra od nich čakám zásielku, tak som zvedavá, mali všetko čo som chcela, len sú tam aj sklenené veci a bojím sa či prídu v celku :/ kuriér čo k nám zvykne chodiť nezvykne dávať pozor na balíky :/
Ide to veru omrknúť či je to tak :) Ak áno máš u mňa víno :)
ano presne tam :) naklikaj stranku a sama uvidis, ze tam kupis vsetko :) ja som si tam uz zvykla nakupovat, do beznej lekarne ani nechodim, len ked mam nieco na recept, co nebyva casto :)
A to všetko nájdem na tej najlekárni.eu? To si idem omrknúť, keby tam nájdem všetko čo potrebujem, ušetrila by som pekných pár € na poštovnom :) Ďakujem za tip :)
najdes tam vsetko, od vitaminov cez lieky aj plienky ci stravu pre celiatikov. dokonca som tam nasla aj obojok pre naseho psa, proti kliestom. treba si to preklikat a budes vediet, da sa tam dobre nakupit a nemusi hladat iny eshop a platit dalsie postovne