Dobrý deň, keď si objednávam z lekárne na dobierku z eshopu, vidia doručovatelia aj za čo je tá dobierka?
Eshop lekáreň dobierka
ked som to porovnavala s inymi, tak nieco bola lacnejsie nieco nie. no prislo mi pohodlnejsie objednat to z tade, ked ze maju velky vyber vsetkeho od liekov, vitaminov cez caje az po potreby pre zvierata :)
klaksima a smiem sa spytat, su tam nejake cenove rozdiely ako ked si kupujem lieky v lekarni? s dodanim si nemala nejaky problem?
Tento eshop poznam, len bacha nie je to .sk ale .eu ale aj ked das sk, tak ta automaticky hodi na ich stranku. Co je super :) mozem potvrdit, ze je to dobra elekaren :)
ako zacala prva vlna korony a bol vsade vypredany paralen a ibalgin, tak som zacala objednavat volnopredajne lieky a vitami z najlekarne.sk maju tam aj ine veci ako kozmetiku a tak, tak ze vzdy ked nieco potrebujem kliknem tam a objednam vsetko naraz. dovozie mi to kurier az pred dvere :)
Ked nakupujem cez eshop ci lekaren alebo aj iny obchod tak si vzdy skontrolujem ci je zaregistrovany na slovensku a potom vacsinou vyberam, tam kde je postovne zadarmo
ja to robim podobne ako lentilka :) no ozmtiku ktoru pouzivam nie vzdy maju tak ja hladam podla toho kde ju maju a ci maju vsetko. co konkretne potrebujes objednat?
Tak to zalezi od toho, co hladas a potom by som si porovnala aj cenu, kedze sa podla jednotlivych eshopov, moze aj cena listit. Ja si napriklad pozeram aj cenu dopravy
A viete mi poradit, ktory eshop je naozaj spolahlivy. Aby som sa nahodou neoklamala
tak potom len nejaky eshop, ved na nete ich najdes vela, pokial chces len bezne dostupne vitaminy a nic na predpis nemal by byt problem s obejdnanim a doruci ti to kurier nie postarka
Nic neobyvkle, len chcem nejake vyzivove doplnky a vitaminy + kozmetika. No nasa postarka zo mna spravi hypochodra ako ju poznam, velmi rada sa stara do veci do coho ju nic. Preto chcem objednat tieto veci z e lekarne aby ich doniesol kurier nie ona :) Rozumies ?