Dobrý deň, keď si objednávam z lekárne na dobierku z eshopu, vidia doručovatelia aj za čo je tá dobierka?
Eshop lekáreň dobierka
Svetla to akoze ked mas nakup za nejaku hodnotu v kosiku a objednas si to, tak sa ti nezaratava postovne? A je jedno, aky sposob dorucenia si vyberies? Vies, co myslim? Ze ci na postu alebo domov kurierom pripadne do zasielkovne? Neviem vlastne, ani ake su tam moznosti na vyber, len ma to celkom zaujalo. Lebo co sa tyka lekarenskych produktov, tak to sa vie rychlo nazbierat.
škoda, to ozaj nemám blízo. nevedela som, že takto začínali ako normálna lekáreň. ale dobre to vymyslel ten majiteľ, alebo koho napadlo takýmto spôsobom rozšíriť služby. tak ja viem, že všetko si to viem naťukať aj na eshope a takto zakúpiť. len som bola zvedavá, ako to u nich vyzerá.
kamenna predajna je v Prievidzi. len tuto jednu maju, pretoze povodne na zaciatku to bola vlastne len lekaren a az potom casom rozsirili sluzby na tento online predaj. ci je tam taka ponuka ako na webe, to ti veru povedat neviem, este som tam nebola. ale vies, naco by si tam chodila, ked si vies vsetko pozriet aj na na eshope :)
sama neviem, preco uz davnejsie som sa nedala na taketo nakupovanie. ked si to tak zoberiem, tak to ma v podstate len same vyhody. akoze hej, niektore veci je lepsie si ist pozriet aj osobne nazivo. ale kozmetiku, doplnky, lieciva to zacnem veru asi takto vybavovat nakupy cez eshop. ty tak uz dlho nakupujes? zatial som len priletostne, ked som na nieco natrafila.
kdeže majú tú kamennú predajňu? len jednu, či viacero? by nebolo možno zlé, ísť sa tam aj osobne pozrieť, čo majú v ponuke. keď majú toho toľko na webe, vieš, či aj tam majú toľko toho na výber.
no ved presne, toto ja stale hovorim. ze ked sa robi takyto vacsi nakup, tak sa neoplati ani nikam chodit. lepsie je si objednat domov. a nestaji ta to vlastne nic navyse, ked si podavas do kosika tovar v tej hodnote.
tak to som nevedela, sa mi to zacina pozdavat. pri liekoch a takychto kadejakych doplnkoch sa rychlo nazbiera tych 25 eur. to by som si aj nieco potom prihodila, keby mi chybalo par eur, len aby som usetrila na tom postovnom. viete, ako to myslim?
to si potom aj usetrila, ked si vezmes, ze by si musela ist do lekarne a vsetko to tahat so sebou popripade ist taxikom ci autom :) dobra kupa si myslim :)
Poštovné som neplatila, keď že objednávka bola naozaj vysoká a u nich sa nad 25€ poštovné neplatíš :) Tak že áno oplatilo sa mi to :)
a to sa ti oplatilo objednavat miesto toho aby si sla osobne do lekarne? kolko ta stalo postovne, ved to muselo byt minimalne 5€ pokial je to kurierom.