Dobrý deň, keď si objednávam z lekárne na dobierku z eshopu, vidia doručovatelia aj za čo je tá dobierka?
Eshop lekáreň dobierka
ide o to , ze maly si oblubil jeden produkt pre celiatikov, ktory u nich nevie zohnat, preto chce objednat zo slovenska. zistila som, ze posielaju aj do zahranicia, v podstate vsade do EU cez kurierov. samozrejme je tam vyssie postovne, ale to nevadi :) maju na stranke taky ten online chat, tak som sa rychlo dopatrala k odpovedi :) segra to uz aj objednala :)
zuzimulka a na tú stravu nemá jedlo na predpis? To je celiatik alebo čo? No rakúsko nie je tak ďaleko, to by nemusel byť s tou dopravou problém, no aj tak, tam také veci v Rakúsku nemajú?
a na stranke si to nenasla? osobne si myslijm, ze by s tym problem nemal byt, no postovne bude asi drahsie. urcite sa to da zistit :)
potrebovala by som vediet ci posielaju baliky aj do zahranicia, sestra zije v rakusku, no nevie synovi tam kupit niektore veci co si kupovala tu a hlavne chcem specializovanu stravu pre neho vzhladom na alergie ktore ma :/ vzhladom na to ze sa teraz nevie dostat na slovensko musi to riesit takto :/
Daj daj som celkom zvedavá. Ešte som si takto lieky cez internet neobjednávala, no to asi preto, že ja sa musím zakaždým s lekárničkou čo to poradiť :)
Tak ja som si to preklepla a som milo prekvapena, dokonca tam maju aj moju oblubenu kozmetiku, ktoru nie vsade maju :) Skusim objednat a dam vedeit ako to dopadlo :)
áno to máš pravdu, ja mám tiež rada zásielkovňu. cca dodanie také isté ako pri kuriérovi, akurát si to ideš vyzdvihnúť key to tebe vyhovuje, čo je podľa mňa super
mas tam na vyber kuries, posla alebo zasielkovna. mne napriklad vyhovuje zasielkovna, lebo uz sa mi stalo, ze mi kurier poslal sparvu, ze pride medzi 8:00 - 16:00 a ja nebudem kvoli kurierovi cely den doma :) zalezi ako to tebe vyhovuje :)
Ak si zvolíš voľbu kuriéra tak áno, prečo by nemal? Keď už dačo takto ja napríklad objednávam cez net, zakazdým využijem služby kuriéra, nech to je čo najpohodlnejšie
Dakujem, urcite si ju overim a pozriem, hlavne ci maju to co potrebujem :) A ako je to s tou postou? Donesie mi to naozaj kurier ?