Dobrý deň, keď si objednávam z lekárne na dobierku z eshopu, vidia doručovatelia aj za čo je tá dobierka?
Eshop lekáreň dobierka
tak to nie je prave asi najstastnejsie pristup si myslim. to si potom nestihnes ani vsimnut, ci ti nejaky produkt zaucinkoval tak ako mal. kedze ho hned menis za nieco ine, alebo pouzivas na striedacku. priznavam, ze som dlho taka bola aj ja. ale ako som si teraz naposledy nakupila, tak som ostala verna jednej znacke uz. vyhovovala mi, takze nebudem pokusat nieco dalsie. vsak skus si pozriet tam na stranke nejake produkty.
Blanika to by si veru mohla aj mne spomenut, ze kde sa da takto fajn nakupit. Lebo co chodievam u nas do lekarne, tak sa mi zda, ze oproti inym maju nejak premrstene ceny. Nechodim tam nejak casto, ale ked uz tak, robim vacsi nakup a tam si to clovek vsimne, ked sa nazbieraju nejake tie evricka navyse.
daviena na najlekarni zvyknem nakupovat. je to eshop, takze si vies domov objednat, co budes potrebovat. uz davnejsie som si zvykla robit takto nakupy. je to pre mna lepsie, nemusim stat v rade pred lekarnou a motat sa medzi chorlavymi ludmi. zvlast teraz, ked ani nevies, kde sa na teba moze nieco nalepit.
Svetla ked ti mam pravdu povedat, tak presne takto halabala zatial fungujem. Vyskusala som toho viacej, ale nic ma neoslovilo do takej miery, ze by som pri tom ostala. Takze ak by si mala pre mna nejaky typ, napriklad, ze ktora znacka alebo prudukt sa tebe pozdava a co sa ti osvedcilo, tak rada uvitam nejake odporucanie. Lebo tolko je toho na trhu teraz, ze fakt neviem, kde by som zacala.
@blanika15 kde si nasla taketo akcie?.. musim sa ta hned na to opytat, lebo mam v plane v blizkej dobe doplnit lekarnicku o vitaminy a nieco na kasel, sopel... vsak taka klasika, co sa teraz najviac zide... dost by mi pasovalo, keby nemusim kvoli tomu behat do lekarne, ale prisiel by mi balik rovno domov...
som si vsimla, ze casto su tam aj akciove produkty. neviem, ci to je na nejakej tyzdennej alebo akej baze, ale kazdy raz sa tam da najst nieco, co je dost zlacnene. naposledy som tak nakupila domov spreje na nadchu, kvapky od kasla, paraleny na potenie a kopec vitaminov domov. som si hovorila, ze presne utrafili, to co teraz ludia domov najviac nakupuju. som bola prekvapena, ze take veci, co sa najviac kupuju vlastne, tak dali do akcie.
mas aj nieco overene, co nakupujes? ci len tak vseobecne si to myslela? preto sa pytam, lebo niekto ma rad take tie svoje overene znacky a produkty. a niekomu je zase uplne jedno, aku kozmetiku pouziva a kombinuje to halabala. jasne, ze tych 25 nie je vela. ked si zoberies, ze maju na stranke aj ine produkty nez len kozmetiku. ides nakuknut tam, potom tam a uz mas plny kosik.
Svetla to je dobra sprava, som sa zbytocne obavala, ze co o bude za sumu. To nazbieram taku sumu kludne aj kazdy tyzden. Co sa tyka kozmetiky, tak to som odbornik v nakupovani. Ale v takom zmysle, ze kazdy jeden raz toho nakupim kvanta.
bola som teraz akurát na eshope, že idem doobjednať vitamíny domov a aj našim. a som si všimla, že majú na veľa vecí teraz zľavy, čo sa týka takýchto doplnkov na posilnenie imunity. takže šup šup baby, ktoré ešte nemáte nakúpené zásoby na pochmúrne počasie a následné soplíky. treba to využiť.
presne je to tak, ako si napisala :) ono je tam stanovena suma 25 eur a ked ju presiahnes, tym padom mas postovne zadarmo a je jedno, aky sposob dorucenia si vyberies. v pohode, ze? vyber maju siroky a rozne kategorie, z ktorych mozes vyberat, takze 25€ sa ti nazbiera rychlo. nemusis tam davat ani ziaden kod, prosto v kolonke postovneho bude nula :)