Ako si chlapi nicia sami vztahy

Príspevok v téme: Ako si chlapi nicia sami vztahy
leaael

Vidim okolo seba x vztahov, v ktorych chlap na zaciatku div neznesie modre z neba a tvari sa, ako keby bola zena jedina na svete, ako ju strasne miluje div nie na smrt a po case to zacne. Opadne gavalierstvo, zacne okukovanie druhych. Vysvetli mi niekto preco? Ze ta zena potom straca chut na sex, lebo sa citi ako chudera ked chlap pozera inym na nohy, rit, alebo cecky a jednoducho si to neodpusti, to tomu chlapovi nedojde? Ja sa ani nedivim, ze v okoli sa vsetky vztahy rozpadaju, ak ste vsetci chlapi takyto debili radsej nech zeny zostanu same. Chvalabohu pominula doba, kedy to zena musela trpiet pre financne zabezpecenie. Ste fakt ubohi, bez akejkolvek ucty a respektu k zenam. Sme pre vas iba kusy masa na obzeranie a vysemenenie? Tak tie vztahy aj vyzeraju. Mozete sa bit, aki su moslimovia padnuti na hlavu, vy nie ste o nic lepsi. Fakt na grc cela dnesna doba.

Mesačný princ

leaael - čo vyžarujeme, tak to si pritiahneme. je mi veľmi ľúto, že priťahuješ rovnakú vzorku mužov.

leaael

Istotne hladaju lasku, nie? Ked ocumuju zenu ako kus masa :D Hlavne ked nie som spokojny s tym, co mam, tak sa cestne rozidem a hladam inde. A nie tahat zenu za nos a takto sa spravat. Zaujimave, za sa zatial ozyvaju iba muzi. Trafena hus zagaga.

imhoimhovic

leael naco riesis zivoty inych? chod si zacvicit zabehat urobis 100X lepsie ako stazovat sa na tejto stranke :)

Mesačný princ

leaael - ako dobre, že necvičím, aspoň sa na mňa žiadna taká ,,krásavica,, nenalepí :D

Mám 130kg a je mi fajn :)

Vieš, tí chlapi podľa môjho názoru hľadajú niečo iné, ako sex a výzorovo ,,dokonalú,, partnerku. Ani sa nedivím, že sa vzťahy rozpadávajú ak existujú ženy ako ty a ak aj podobne zmýšľajú :D

leaael

Dalej co som si vsimla, ti chlapi vobec necvicia, nestaraju sa o seba, maju 25-30r a pupky ako ich otcovia, ziadne svaly. Vedla seba pekne stihle, alebo normalne baby, ziadne tucibomby. Vzdy upravene, namalovane. Co chyba takemu chlapovi, ked ma po case potrebu cumiet inde? Potom sa este bude divit a stazovat, ze zena s nim nechce spat. Kto vie preco asi.

leaael

Strasne zaujimave, ze vacsina zien, ktore poznam a rozpadaju sa im vztahy a mlade baby, ktore sa o seba staraju. A kazda jedna popisuje ten isty problem, muz cumi po inych. A kym to nerobil, aj sex bol ok.
Chyba nebude v zene, ale v tom chlapovi. Debil debilom zostane.

realistazrealu

leael ked po case sa prestanete o seba starat priberiete ako prasiatka tak sa necuduj... ked ma zena chlapa isteho uz o seba nedba kasle na vsetko priberie 20kil a potom place...