Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si chlapi nicia sami vztahy

Príspevok v téme: Ako si chlapi nicia sami vztahy
leaael

Vidim okolo seba x vztahov, v ktorych chlap na zaciatku div neznesie modre z neba a tvari sa, ako keby bola zena jedina na svete, ako ju strasne miluje div nie na smrt a po case to zacne. Opadne gavalierstvo, zacne okukovanie druhych. Vysvetli mi niekto preco? Ze ta zena potom straca chut na sex, lebo sa citi ako chudera ked chlap pozera inym na nohy, rit, alebo cecky a jednoducho si to neodpusti, to tomu chlapovi nedojde? Ja sa ani nedivim, ze v okoli sa vsetky vztahy rozpadaju, ak ste vsetci chlapi takyto debili radsej nech zeny zostanu same. Chvalabohu pominula doba, kedy to zena musela trpiet pre financne zabezpecenie. Ste fakt ubohi, bez akejkolvek ucty a respektu k zenam. Sme pre vas iba kusy masa na obzeranie a vysemenenie? Tak tie vztahy aj vyzeraju. Mozete sa bit, aki su moslimovia padnuti na hlavu, vy nie ste o nic lepsi. Fakt na grc cela dnesna doba.

Mesačný princ

Ono to nie je o hľadaní, skôr a schopnosti sa prispôsobiť, o tolerancii, o zdieľaní alebo o niečom spoločnom.
Preto sú vzťahy také, pretože si každý ide to svoje a na druhú ľudskú bytosť nehľadí.

Ružové okuliare sú náhodou fajn a sú veľmi potrebné v tomto uponáhľanom svete plnom stresu.

To nie je o tom čo kto zažil, ale o tom ako sa s tým vysporiada a čo všetko pochopí.

denisaf

Marosko vies najmenej si dnes budu vazit tu co zehli, perie, zaraba, stara sa o domacnost a splni co chlapovi na ociach vidi ... s takej si chlap urobi chuderu co ma doma a bude si chodit uzivat s potvorami.... angel demon ma uplnu pravdu dnes ked sa dvaja normalni najdu tak to ozaj 1 zo 100 vacsina vztahov dnes fakt stoji za prd a este ked si dvaja co im to neklape spravia deti rovna sa dalsich nestastnych tak to je bodka za vsetkym uz... ten kto si nieco prezil sa na veci pozera uplne inak ako ten co ma este ruzove okuliare..

DebilS

Marosko ale co ta je po iných? Nech si sexuju pre mna za mna aj od ran do vecera. Preco ta zaujima co robia ini ? Ved si najdi babu ktora taka nebude a bud happy. Tym co robia nikomu neublizuju /pokial nepodvadzaju/ tak ti to moze byt jedno. Chod radsej odsudzovat tych co zabijaju alebo tyraju zvierata to je ovela horšie ako tento tvoj nazor na sex pane bože -_-

Marosko-n

DebilS
Tvoj názor ti nik neberie ale trocha morálky by medzi Vás mladých neuškodilo a viac zodpovednosti ku svojím činom.
Buď budeme ako v bordeli, alebo tu bude aj trocha kultúry.A čítajú to aj mladí od 10r tak by sme ich nemali kaziť.

howling

Whisper nie je to o dobe, ale o ľuďoch... a myslím, že pokiaľ Ti je šťastnej samej, v poriadku... Nie každý človek chce vzťah, ale prosím Ťa nevyprávaj také bludy o vzťahoch, ja si myslím, že vzťahy sú pekné, aj keď ako všetko v živote nie je nič ideálne, to, že muži zmekli je pravda, a ženy zase sú moc emancipované... V praxi to znamená, že žena sa tvári ťažko dostupne a chlap to rýchlo vzdáva, ale samozrejme sú aj iné prípady.. Takže je to o ĽUĎOCH ...

DebilS

Marosko ty sa chod prosim ta liecit lebo toto uz fakt neni normalne. Ano vsetci z tohto fora vieme ze sex nenavidis a nadavas vsetkym ludom ktoru sexuju. To nikdy nezmebis tak uz o tom nepis lebo vyznies akoby ti to moc moc chybalo ale mat to nemozes.

Moj pohlad-je to aj o dobe. Kedysi nebol net, dnes je a niekto vo vztahu ide na taky Pokec kde si najde nejaku kurvu a zacne podvadzat. Vtedy bola ina doba, ked sa dvaja vzali, vacsinou spolu vzdy ostali az do smrti. Dnes je skorej zazrak ak nejaky vztah vydrzi

moj_pohlad

ANGEL DEMON, pises:

,, dnešná doba- celé zle "

Nepovedal by som, ze je to o dobe. Nikdy to nie je o dobe. Je to skor o tom, ako konkretny clovek zapada do konkretnej doby.

moj_pohlad

ANGEL DEMON je zrejme nestastna zena ktora bola kedysi zranena nejakym muzom a od vtedy vsetkych nenavidi a zatracuje, uz sa nedokaze cez to preniest. Tak jej neostava nic ine nez si nahovarat aky je zivot uzasny a naplnujuci, ak zena zije sama a nema pri sebe nikoho blizkeho s kym by mohla zdielat pekne chvile v zivote...S velkou pravdepodobnoust ostane zit svoj osamely, bezpartnersky zivot s mackami...Ziadni kamarati, ani znami ANGEL DEMON nevynahradia to, co potrebuje aj ona - mat pri sebe niekoho blizkeho, kto ju skutocne bude milovat.

Nevzdavaj to, ANGEL DEMON. Este stale je mozne svoj zivot zvratit a nemusis dopadnut tak, ze ostanes v domacnosti len s mackami.

Mame ta tu radi a drzime Ti palce, aby si sa preniesla cez svoje bolestne citove traumy, ktore boli sposobene tvojmu srdcu....srdcu, ktore ucite este dokaze niekedy milovat muza.