Vidim okolo seba x vztahov, v ktorych chlap na zaciatku div neznesie modre z neba a tvari sa, ako keby bola zena jedina na svete, ako ju strasne miluje div nie na smrt a po case to zacne. Opadne gavalierstvo, zacne okukovanie druhych. Vysvetli mi niekto preco? Ze ta zena potom straca chut na sex, lebo sa citi ako chudera ked chlap pozera inym na nohy, rit, alebo cecky a jednoducho si to neodpusti, to tomu chlapovi nedojde? Ja sa ani nedivim, ze v okoli sa vsetky vztahy rozpadaju, ak ste vsetci chlapi takyto debili radsej nech zeny zostanu same. Chvalabohu pominula doba, kedy to zena musela trpiet pre financne zabezpecenie. Ste fakt ubohi, bez akejkolvek ucty a respektu k zenam. Sme pre vas iba kusy masa na obzeranie a vysemenenie? Tak tie vztahy aj vyzeraju. Mozete sa bit, aki su moslimovia padnuti na hlavu, vy nie ste o nic lepsi. Fakt na grc cela dnesna doba.
Ako si chlapi nicia sami vztahy
Kazdy je iny. Mna napr tie svaly nezaujimaju ved som mala chalana bez svalov..
Whisper-top prispevok
Whisper-Ty si vážne extrémne zaujatá voči mužom... veď aj ženy su podobné v správaní... Ale veď ženy od chlapov nie sú v psychike moc odlišné
Mýtus č. 1: Ženu nezujma výzor chlapa... ale áno zaujma (pekná tvár, symetria, vlasy, účes...)
Mýtus č.2: Ženu nezaujmaju svaly na chlapoch.... ale áno zaujmajú..
stačí ísť na int. zoznamku urobiť lux. foto plus mať svaly (BMW výhodou :D) a ženy sa o Teba zaujmajú, mám to overené :D
Takto je to všetko stanovené, preto nerád delím pohlavia, keď v podvedomí sme všetci rovnakí, ako sú chlapi debili, tak baby sú kravy, s tým nič nezrobíš, a ak si myslíš, že všetci sú rovnakí tak si na omyle, ja stale verím, že existujú ešte dobrí ľudia
je to smutné.. tak ako aj to ked mi dávajú návrhy ženatí chlapi, ktorí majú doma pekné ženy a deti,.
či na pokeci mi napíše že:
"ahoj si sympatická žena, vzrušujúca, páčiš sa mi, hladám si milenku, som ženatý a nechcem na tom nič meniť"
alebo mi povedia priamo do očí že by ma chcel pretiahnuť a doma má mladú ,..
ked nie je spokojný prečo si ju vybral..?
..kamošovi som minule povedala že "chlapi sú primitívne plemená"
no ten sa rehotal.. že "počul som už kadečo ale toto ešte nie"
odvtedy tú moju hlášku rád používa bežne... :-D
a prečo "primitivne plemená?"
-lebo ked som nadržana urobim si dobre a nejebká mi z toho na hlavu, neznasilnujem chlapov, neobťažujem kolegov v práci, obchytkávaním, sex. naražkami...
ale chlapom drbe z testosteronu lebo atavizmus -
lebo sa správajú ako zvieratá, nevedia že človek má rozum a má ho používať, v tomto sa stala v evolúcii u chlapov niekde chyba...
a tak mi je z nich všetkých na grc...
prehodnotila som priority, už 3 roky šťastne žijem bez psychickej závislosti na niekom a som spokojná a nemienim na tom nič meniť...
ludia nechápu že prečo nemám niekoho debilné otázky typu
"ako to?" "prečo nechceš?" a bláá blááá...
...lebo zatial ešte nemám všetko čo by som chcela, kadečo mi chýba, čo časom získam, ale rozum! som ešte nestratila..!
budem slobodná, nezávislá, spokojná...radšej!
ako by som mala byť chudina ktorú jej keket podvádza v jej byte v jej posteli s kurvami , ktorá bus o tom nevie lebo je tupá alebo nechce vedieť..
Alebo skôr keď je zenská zbalená nejakým mužom, tak nadobudne pocit, že je zrazu jediná na svete a tak začne srať na svoj zovňajšok. Zrazu jej prestanú vadiť jebaky na ksichte, kruhy pod očami či chlpy v podpazuší...
Zas zit s narciskou nie je jednoduche. Ziadneho muza to nebude dlho bavit. Tak sa zacne rozhliadat po niecom inom, lepsom. Na tom nie je nic nepochopitelne.
Makor, ty si dalsi co spadol z inej planety :D A pozor, nehovorim o pozerani, ale o ocumovani :)
Nuz chlap, ked ziska zenu, falosne nadobudne pocit, ze je strasne dobry a moze mat cokolvek. Tak sa obzera okolo, co lepsie by mohol ziskat. To su obvykle zakomplexovani jedinci, ktori sa na zenach liecia.
Za takymi netreba banovat.
Normalny chlap si vazi to, co ziska a ma.
Ja som zas celkom iná v tomto :D Ja som nikdy nerozumela, prečo ostatné ženy tak riešia to pozeranie sa muža na iné ženy. Och, akoby chceli od neho žeby nosil klapky na očiach. ľudské oko prirodzene priťahujú pekné objekty, tak prečo sa nepozrieť :) ja sa napr. tiež rada pozriem na peknú holku, keď je pekne upravená a tak,, a to nie som vôbec orientovaná na ženy. Čiže sa mužom vôbec nečudujem, že sa pozrú po nejakej kočke...
Ja sa skôr stretávam so situáciou, kedy muž / mladý chalan - sympaťák, dobrá postava a má pri sebe takmer 100kg ženu (väčšinou po 2 pôrodoch), no keď na takú ma večer chuť, tak neviem ....
Ked na tebe nie je nic ine zaujimave, len tvoj vyzor, tak sa necuduj. Ako by ten muz s tebou travil cas? Pozeral sa ako sa pol dna malujes, obliekas, kupujes si saty? To ze si nevies udrzat chlapa . nemusi byt jeho chyba.
A ano preco sa dnes baby spravaju ako kurvy? Teda vacsina. A preco nie? Preco skutocne milovat ked ten chlap aj tak nema oci len pre jednu a musi ocumovat. Ja sa vobec tym babam necudujem. Dnes je to len sex a peniaze. Mozno aj laska ale to málokedy už...