Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si chlapi nicia sami vztahy

Príspevok v téme: Ako si chlapi nicia sami vztahy
leaael

Vidim okolo seba x vztahov, v ktorych chlap na zaciatku div neznesie modre z neba a tvari sa, ako keby bola zena jedina na svete, ako ju strasne miluje div nie na smrt a po case to zacne. Opadne gavalierstvo, zacne okukovanie druhych. Vysvetli mi niekto preco? Ze ta zena potom straca chut na sex, lebo sa citi ako chudera ked chlap pozera inym na nohy, rit, alebo cecky a jednoducho si to neodpusti, to tomu chlapovi nedojde? Ja sa ani nedivim, ze v okoli sa vsetky vztahy rozpadaju, ak ste vsetci chlapi takyto debili radsej nech zeny zostanu same. Chvalabohu pominula doba, kedy to zena musela trpiet pre financne zabezpecenie. Ste fakt ubohi, bez akejkolvek ucty a respektu k zenam. Sme pre vas iba kusy masa na obzeranie a vysemenenie? Tak tie vztahy aj vyzeraju. Mozete sa bit, aki su moslimovia padnuti na hlavu, vy nie ste o nic lepsi. Fakt na grc cela dnesna doba.

WHISPER

howling ..ja som zaujatá voči dnešnej dobe, skor..
že ludom dnes už nie je nič sväté..
doma má ženu ktorú si dobrovolne vybral, nebol do toho dotlačený! tak prečo mu nestačí ?

vieš, toto je téma chlapi tak sa vyjadrujem k chlapom, :-)

ale všeobecne dnes sa neoplatí investovať do vzťahov,
ak si do toho niekto trufne isť tak je teda odvážny.. a investovať do toho energiu, čas, peniaze a nakoniec odíde s holou riťou zo vzťahu, neostane mu nič.. a čo sa týka žien tie ešte aj stratia, lebo sa vykašlú na kamosky všetky, vidia len chlapa, prípadne ostanu s deckom , detmi na krku a musia isť žobrať o pomoc rodičov, lebo samé by to finančne neutiahli...

dnešná doba- celé zle...

LAXMI

O tom, aki su tu "muzi" radsej pomlcime asi :)

My neohovarame muzov, ale takych, aki ste vy. Neradte sa k muzom, s nimi nemate nic spolocne.
Vy ste nedospeli, zakomplexovani chlapci, hoci ste uz stari capi.

pavel y

Tu su samé opustené a nechcené ženské...Ohovarať mužov je maximum, čo môžu spraviť, pretože muži o ich existencií (takmer) ani len netušia. Je načase, aby spachali trestný čin, MUŽI zákona si ich potom všimnú.

trp

Whisper, a naco chodis na zoznamky, ked muzov nechces? Kto by ti uz nieco pisal a navrhoval, prosim ta? Minule si tu s niekym pisala, ze si uz postarsia zena na vysokej pozicii vo firme. Ci uz sa to zmenilo od vtedy?

LAXMI

No tak na jednej strane sa ma o seba starat a na druhej strane nechcete narcistku.
To zena tak rano nevstane z postele, to vyzaduje cas a peniaze, aby tak vyzerala.

Niektori muzi chcu vedla seba narokom cmudlu, nechcu, aby sa ich partnerka malovala,obliekala vyzyvavo, aby ju neocumovali ini muzi. Sami po takych pozeraju.

realistazrealu

Kazdemu zalezi na tom aby mal po svojom boku peknu polovicku ktora ho pritahuje. Ked sa o seba niekto nestara serie na zubara, kadernicku, na svoju postavu a vie len plakat po forach je to jeho problem...