Ako si chlapi nicia sami vztahy

Príspevok v téme: Ako si chlapi nicia sami vztahy
leaael

Vidim okolo seba x vztahov, v ktorych chlap na zaciatku div neznesie modre z neba a tvari sa, ako keby bola zena jedina na svete, ako ju strasne miluje div nie na smrt a po case to zacne. Opadne gavalierstvo, zacne okukovanie druhych. Vysvetli mi niekto preco? Ze ta zena potom straca chut na sex, lebo sa citi ako chudera ked chlap pozera inym na nohy, rit, alebo cecky a jednoducho si to neodpusti, to tomu chlapovi nedojde? Ja sa ani nedivim, ze v okoli sa vsetky vztahy rozpadaju, ak ste vsetci chlapi takyto debili radsej nech zeny zostanu same. Chvalabohu pominula doba, kedy to zena musela trpiet pre financne zabezpecenie. Ste fakt ubohi, bez akejkolvek ucty a respektu k zenam. Sme pre vas iba kusy masa na obzeranie a vysemenenie? Tak tie vztahy aj vyzeraju. Mozete sa bit, aki su moslimovia padnuti na hlavu, vy nie ste o nic lepsi. Fakt na grc cela dnesna doba.

Marosko-n

Keď somára nevychová otec tak je s neho odroň aj celý život !!!!!!!!
Aký sú mladí taký su ich rodičia !
A vy Slovenské dievčatá ste už ako cigánky,
čim skôr to skúsiť a sexovať a potom sa čudujete , že si vás chlapci nevážia !
Veď aj Chlapci si vedia požehliť, niektorý navariť, a keď majú sex len na hvizdnutie,
tak akú cenu máte ? Keď seksujete bez skutočnej lásky a vzťahu ?
Potom si vás nevažia ! A čudujete sa ,že sú takí. ako píšete .

Adamec

A viete co ma najviac doraza? Ze mne dokonca rodičia vraveli ze nech zeny oblbujem recami, ze ak sa tak nebudem spravat ze ziadnu zeny nikdy nebudem mat ze ju jednoducho musim zblbnut recami.
Ked som sa ich pytal preco? Preco nemozem nadviazat normalnu komunikaciu a nehrat sa na niekoho kto som neni ale spravat sa tak ako sa spravam pri kazdom inom cloveku. Tak vraveli ze tak to nefunguje ze tak si nikdy zenu nenajdem. Tak som povedal ze potom radsej do vztahu nepojdem a hned nato mi otec poveal ci nie som na chlapeckov :-D
Rozumiete tomu? Skvelé, vazne skvele ked sa niekto nechce spravat promiskuitne tak je na chlapeckov
Ženy su naivné, a mužy rozmýšľaju až moc rozkrokom
Rady pre obe pohlavia: Zeny buďte menej naivne na reči ktoré vám muži hovoria a muzi menej premýsľajte rozkrokom a viac rozumom.

Adamec

Povedal by som že úbohé sú aj ženy. Viď: 6:41 youtu.be
O sfeminizovaných "mužoch" ani nehovorím tie obtiahnuté nohavice mňa ako chlapa tiež rozčuľujú, kde sú tie časy keď sa nosili voľnejšie nohavice. Dokonca istého času ich nosili aj ženy, samozrejme že nie tepláky ale také štýlové trochu športové, myslím že sa sa nazývali cargo pants?

WHISPER

a čerešnička na torte je toto, aj takýto sa tam vyskytnú že maju zabitu profilovku s namalovanymi očami... to su mi teda chlapi..

DebilS

A kto je dnes zena a kto muz ? Neviem ako vo vasom, ale v mojom okolí nosí muz obtiahnutejsie rifle ako nosím ja, nagelovane vlasy, selfíčka pred zrkadlom, našpulené pery a mozem menovat donekonecna.. najviac co neznasam je ked chlap robí selfie. Ja ich nerobim ale u baby mi to príde este ok ale u chlapa.. ja neviem, ja by som uz do vztahu urcite nesla. Najst chalana ktory sa jednoducho oblieka, nema potrebu očumovat atd je snad zazrak

denisaf

whisper opat super koment sama by som to nenapisala lepsie :) palec hore zena vzdy skonci ako najposlednejsia odkopnuta chudera pokial neni dobra potvora lebo muz sa vykasle na deti totalne lenze jeho nasa spolocnost neodsudi vzdy bude mat vsetko na pleciach zena... deti, dlhy,starosti a muz ked aj odide za druhou spolocnost povie no co stalo sa je ako kazdy druhy ide sa dalej... nedaj boh aby zena nieco spravila to ju odsudi cely svet....