Vidim okolo seba x vztahov, v ktorych chlap na zaciatku div neznesie modre z neba a tvari sa, ako keby bola zena jedina na svete, ako ju strasne miluje div nie na smrt a po case to zacne. Opadne gavalierstvo, zacne okukovanie druhych. Vysvetli mi niekto preco? Ze ta zena potom straca chut na sex, lebo sa citi ako chudera ked chlap pozera inym na nohy, rit, alebo cecky a jednoducho si to neodpusti, to tomu chlapovi nedojde? Ja sa ani nedivim, ze v okoli sa vsetky vztahy rozpadaju, ak ste vsetci chlapi takyto debili radsej nech zeny zostanu same. Chvalabohu pominula doba, kedy to zena musela trpiet pre financne zabezpecenie. Ste fakt ubohi, bez akejkolvek ucty a respektu k zenam. Sme pre vas iba kusy masa na obzeranie a vysemenenie? Tak tie vztahy aj vyzeraju. Mozete sa bit, aki su moslimovia padnuti na hlavu, vy nie ste o nic lepsi. Fakt na grc cela dnesna doba.
Ako si chlapi nicia sami vztahy
Laael- tak ja s tebou plne suhlasim. Takyti nazor ako ty mas som mala uz od 15 rokoch. Videla som co s deje, pocula som co rozoravaju.. no hnus.. v 18 som mala prveho chalana, zciatok skvely hned mi prisiel ze je iny. Bohuzial my zeny sme moc moc naivne. Po par dnoch chodenia sa zacal obzerat po inych a predomnou hovoril ake maju pekne zadky. Hnus, odvtedy som si povedala dost a tvoj, rovnako moj nazor sa mi zacal vryvat do hlavy viacej a viacej.
A takáto spodina má aj právo voliť...
Povypravaj si ty lalok :D Kabel - nadhera, co viac k tomu dodat :D
samozrejme, že mu žiadna nedá a ostáva mu len čumieť :)
veď spáva s vlastnou matkou :-)
a ešte aj riaditeľom školy je žena, ktorá mu nedá :-DDD
A ty budeš určite stárnuca opustená ženská s podbradkom až po hrudník.
Pavel k tebe sa radsej blizsie nevyjadrujem. Dalsi typicky priklad toho, ako trafena hus zagaga. Ty budes istotne jeden z tych zakomplexovanych debilkov, ktori musia iba cumiet, lebo ziadna im neda.
Tak ked nevies sa nerob mudry?
A ty slepá aj sprostá zároveň, keď si si nevšimla, že aj (teda hlavne) dnešné ženské nestoja ani za hovno ? Také zlatokopecké kurvičky si úctu nezaslužia...A o tom vzhľade by som taktiež pomlčal, pretože to, že si na ksicht drbnete kilo make-upu a nad oči si nakreslite obdlžníky, z vás krásavice NESPRAVÍ.
A ty si z akej planety, ozaj z mesiaca? :D Ja asi nevyzarujem uz nic, kedze som dlhodoba sama a som takto spokojna. Sem tam sa niekto na chvilu najde, ale vazne vztahy ma odpudzuju. Vidim vsak okolo seba len same zvady, rozpady, rozvody a trapenie. Tak mi povedz, tie zeny co vyzaruju, ked v kuse trafia na debilov?