imunoglukan a wobenzyn

duska223

enzymy maju taky ucinok, ze vedia telu pomoct fakt pri mnohych problemoch, poviem ti, ze ja som tiez mala problem s tym aby som si uvedomila, ze je to mozne, ale presvedcila som sa o tom na vlastnej kozi :)

kmina

@katikaluz14 akože čo to je? Ako je možné, že to má pri takýchto rôznorodých problémoch účinok? Že to nie je len na jeden problém určené ale na všetko, čo si mi vymenovala?
Nestretla som sa ešte s tým :)

katikaluz14

Kmina-na rôzne.Od chrípky,zápalov až po mykózu a zotavovanie napríklad po operácii.Je toho veľa načo enzýmy môžu mať vplyv.Čo vedia ovplyvniť.

duska223

erina samozrejme, ze nie len tak sa prizerat ako zdravie sa ruti niekam do problemov nie je vhodna volba, hned ako spozorujes, ze nieco nie je dobre treba to riesit, treba sa tomu povenovat, zdravie je len jedno a treba sa k nemu tak aj spravat :)

erina24

BJ a čo sa mám len tak prizerať ako to so mnou ide dolu vodou? baby ďakujem za tip, aj že ste mi napísali ako je to s enzýmami a ich účinkami, som rada, že konečne sa našiel niekto kto by mi to aspoň trošku vysvetlil a priblížil, toto som potrebovala :)

marrae

BJ, ale ak si cital vsetko..Tak pisala aj o tom, ze zo zaciatku bola skepticka..Cize isla do toho s pochybnostami..Ale ked vidis vysledky, ktore ti prinesie, tak pochybnosti odidu..Viem o com hovorim..