Zdravim... Mam velmi znizenu hladinu vitaminu D a abnormalne mi vypadavaju vlasy, mam bolave a citlive zuby a zaujimalo by ma ci to moze s tymto D vitaminom suvisiet. Dakujem
Vitamin D a problemy
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
FAITH HEALER
To, že ťa na červeno opáli, to vôbec nehovorí o tom, že dostaneš do tela dostatok déčka. To je naivné si myslieť :)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Demza ja rovnako, keď vitamín D tak pre deti a vlastne nielen pre ne je dobrý Vigantol, ten je aj na predpis, netreba veľa kvapiek keď sa užíva a tiež je super to, že vlastne máš istotu, že tá jedna kvapka obsahuje dané množstvo déčka ako píšu na obale. Že to dozaista nebude menej.
Lisa ja sa snažím tieto veci normálne bežne z lekárne, najlepšie na predpis doktora, to mám istotu, že všetko je jak má byť. Že aj zloženie kvalitné aj všetko.
je fakt, ze je najlepsie ked vitamin D ziskame zo slnka, lenze nie je mozne ziskat tolko aby to pokrylo nasu dennu potrebu, ktoru proste mame :) a to slnko nie je take silne kazdy jeden den v rovnakom case, ono sa to stale meni :)
Vitamín D - iherb.co Mám s ním dobré skúsenosti.
Zľavový kód -5%: AID8235
Janamicha 123
Veď to sú prírodné zákony a nie moje zákony, ktorých účinok som cítil. To znamená, že s tvojim Daktari neveríte prírodným zákonom. Takí už tu boli čo spochybňovali prírodné zákony a javy: Blesk, Gravitáciu, pohyb Zeme, Mesiaca a za pravdu upaľovali.Každý máme svoju úroveň.
Thanks for Share