Zdravim... Mam velmi znizenu hladinu vitaminu D a abnormalne mi vypadavaju vlasy, mam bolave a citlive zuby a zaujimalo by ma ci to moze s tymto D vitaminom suvisiet. Dakujem
Vitamin D a problemy
Sporenta hej...Aj pri starsich ludoch...Ale myslim, ze vela zavisi aj od toho ci sa im daval tento vitamin ked boli mladi, ked boli deti...Ono to vsetko jedno s druhym suvisi...
Vierocka uz som sa neraz spalila...Ale omylom a teda prijemne to nebolo...Ja mam taky respekt, ze az...:D
nechápem ani jak môže niekto byť dlho na slnku, aj dospelý človek až tak, že sa spáli a myslí si, že je to OK :-X
Mamita ano, ale toto su zase veci, co sa tykaju z velkej miery nas, dospelakov a nie malych deti, tie by som do solarka nepustila ani len nahodou. Male dieta nemoze byt ani v lete nejako vystavene slnku, nejako aby bolo velmi na nom, pretoze by mu to viacej mohlo uskodit a nie pomoct :/
janamicha, keď ono to nie je len o tom ako to vyzerá, ale ono to aj pokožke škodí :(
Sporenta nielen predpisat, ale fajn je to, ze netreba ani doplacat, co vlastne podla mna aj hovori o tom ake je to podstatne to davat.
Addia prehnane opalovanie to ano, akurat som bola cez vikend s kamaratkou, co zacala chodit do solarka asi pred mesiacom a je to na nej vidiet, ze je hneda, akoze na tom by nebolo nic zle keby to nevyzeralo tak neprirodzene a keby nam to neskodilo :/
addia to sme si myslím, že viacerí mysleli, že stačí sa opaľovať, aj deti dávať na slniečko a že problém s nedostatkom tohto vitamínu bude vyriešený, len to neni tak ani len náhodou..keby bolo všetko tak jednoduché ako si predstavujeme, to by bolo žúžo.. :)
oliver nielen ty si toto myslíš...ale aj ja som rovnakého názoru...lebo déčko má vplyv na kopu vecí a to už od malička pri deťoch...a jeho dôležitosť pri vyššom veku tiež nie je zanedbateľná...a je fajn, že lekári môžu déčko ešte aj predpísať...
urcite moze, decko je stale podcenovane podla mna, hlavne v zime doplnam vyzivakom od genericy
SPILBA ANI JA BY SOM SA NECHCELA, DIETA MA BYT ZDRAVE A JA TEDA PRE TO UROBIM VSETKO CO BY BOLO V MOJICH SILACH A MYSLIM, ZE TOTO MOZEM HOVORIT ZA KAZDU JEDNU MAMINKU ;)
To jednoznačne áno, keď s vitamínom D, respektíve s jeho získavaním to nie je vôbec také jednoduché akoby sa mohlo zdať.
A prehnané opaľovanie môže spôsobiť kadejaké problémy. Ako sa hovorí všetkého veľa škodí.