psickari preco ste tak strasne sprosti?

Príspevok v téme: psickari preco ste tak strasne sprosti?
antipsova

Na zaciatok som velmi tolerantna ale niektore veci ma neskutocne na Slovensku stvu a jednou z nich je tupost nasich milovnikov psov a uz musim vypustit trochu pary nech si to aspon tu ludia a majitelia psov precitaju a zamyslia sa nad sebou. Permanentne sa mi stava ze psickar telefonuje alebo niekde vykecava ani nevie kde ma psiska ja idem vziat deti zo skoly ideme spolocne domov zrazu sa odniekial priruti pes zacne na deti skakat skriabat ich stekat ako besny...to ste fakt taky sprosti vsetci? Minule mi pes skoro pokusal dceru do nohy a majitelka tupana sprosta si to uvedomila az po niekolkych minutach ze kde ma psa. Prosim vychovajte si tie svoje zvery a ked uz idete medzi ludi majte ich aspon na voditku s nahubkom!!! Nezijete na tejto planete iba vy ale aj ini ludia...cest vynimkam co si psov vedia ustrazit ale tolko debilov chodi po vonku ze uz som to sem musela napisat !

Gima

To by ma tiež zaujímalo , prečo si tých krpcov nedate na neake traky, aby ste sa vyhli zbytočným stretnutiam zo psami. Moj pes sa detí bojí a uteka pred nimi, utočiť nebude, je to sterilizovana fenka v pokročilom veku. Rovnako by sa mali zachovať aj iny psičkari.

ohava1213

Tak tupý národ ako sme my, snáď nikto neprekoná. Stádo oviec sa tu zišlo. Už prestaňte hádzať všetkých do jedného vreca. Mimochodom nedávno sa nám vysral jeden ožran rovno pod oknami. Jeho parťáčka to nezvládla a zavŕšila to tyčkou rovno na zastávke. To všetko za bieleho dňa pred očami ľudí. Matky s deťmi na ihriskách tiež riešia akútne potreby ich detí priamo na mieste. Z toho podľa vašej logiky vyplýva, že všetky matky sú neohľaduplné a všetci ľudia nechutní. Takže aj ja a vy tu diskutujúci.

Ute

Asanácia prostredia v ktorom žijú (a nielen oni) psíčkarom asi vôbec nič nehovorí. Svojím správaním sa skutočne pridávajú k neprispôsobivým občanom, inými slovami k asociálom. Fakt som to sem takto nechcela písať..., ale keď ich nezastaví nič, tak som to musela napísať.

peso

Psickari su neprisposobivi obcania, podobne ako cigani, pokusat sa im nieco civilizovane objasnit , ako by sa mali slusne spravat je takmer nemozne , ich zvieracie primitivne povahy to ignoruju. radsej budu rozsirovat bordel vsade naokolo. A zevraj inteligentne zvierata, no v porovnani z majitelmi psov ti psi su ozaj inteligentnejsi :)

prst2

ute nasi psickari su fakt top vsade nasrate po chodníkoch susedov pes sa dokonca sem tam vysti na schody u nas... uplne na chapem je to nanervy a policia neriesi nic

Kycera

Ute,
natočiť to na mobil tak, aby bol v obraze aj majiteľ psa a ohlásiť mestskej polícii , v ktorej kompetencii je táto záležitosť, nakoľko sa jedná o priestupok voči občianskemu spolunažívaniu.