Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výkup v AAA auto

Samuelis

Zdravim, tak ako som pisal, ze napisem po kupe, pisem aj ked trosku neskor (zabudol som :D ). Kupa auta prebehla nakoniec jeden den od obhliadky. Auto sa mi pacilo, na druhy den som teda prisiel s technikom, auto sme za pritomnosti zamestnanca prehliadli na zdvihaku. Vsetko bolo v poriadku a po schvaleni od technika sme podpisali zmluvu. Mozem vyzdvihnut ustretovy pristup zamestnanca, asi sa nebal, ze objavime chybu tak s nami "stracal" cas velmi ochotne. Darex za mna na 1tku.

Dena1984

Samuel, brali sme od nich auto na protihodnotu, v oboch pripadoch (aj cenach) sa dalo slusne dohodnut. Ziadne natlakove techniky, prebehlo to v poriadku, skusenost teda kladna.

Samuelis

Ľudia dnes idem vyskúšať, resp. na obhliadku auta do Darexu (chcem kúpiť), tak neskôr napíšem skúsenosť a porovnanie.

Petra1958

Buducim predajcom odporucam Darex. Nacenili cez telefon, pokusili sa na mieste zjednat, ale nedala som sa a na druhy den vyplatili celu sumu. Cele to prebehlo asi do hodiny. Opacnu skusenost mam s AAAckami, tiez ancenili cez telefon, no ked som tam prisla, 3 hodiny ma to stlao casu a nevybavila som nic a to som, davajte pozor, jednala s 3 ludmi!!! Kazdy si trepal nieco ine a uplne zcestnu sumu za auto a to ho jeden ani nevidel a myslel si ze kupuje iny rok.

Jednoznacne vsak chodte do bazaru, ak budete predavat sukromnikovi a nieco sa pokazi na aute a on bude idiot, zase to moze len skoncit natahovackami...

KarolBA

Urcite by som ti doporucil ak to chces predat cez bazar ist do Darexu, resp zavolat si tam. Ak ti oni nacenia cez telefon auto podla tvojich detailov, tak ked prides cena bude rovnaka. Kdezto inde ti nacenia xy tisic a prides a ponuknu ti polku po zabitych hodinach cakania.. nech sa dari s predajom

PetrikBeres

Daj si nan urobit certifikat od Autoporadca.sk a auto predas len taky fukot.. bazary ta stiahnu na cene, predavaj len sukromne!