Ahojte, mám zdedené auto a chcel by som ho predať. Moc tomu nerozumiem, ale dostal som dobré odporúčania. Zdieľali by ste nejaké rady alebo skúsenosti?
Výkup v AAA auto
Já mám zkušeností víc. A zatím se mi nejvíce osvědčili zahotove.cz. Hlavně, že jsem neměl žádné starosti a nemusel chodit po úřadech, tkeré nesnáším. S cenou, kterou nabídli jsem byl taky spokojený. Negativní zkušenosti mám naopak s autobazary, kde koho jsem potkal, tak bych je nazval vychytralými a chtěli mě jen obrat o peníze. Pak je možnost dát inzerát, ale s tím jsou starosti a ještě lepší, když najdete nějakou babu, která si chce koupit auto, ale jediné co ví je, že chce auto se 3 kruhama. Nějaké záležitosti přepisu, kupní smlouvy atd. neví, tak to se potom taky blbě jedná. Tot mé osobní zkušenosti.
tam sme auto predali pred cca rokom a boli jediny, ktory auto od nas kupili. Skušali sme to predat ako sukromnici a nedarilo sa.AAA boli jediny, ktory od nas auto kupili a dali nam taku istu cenu ako sme chceli.
možem vediet, prečo a s čím ste v AAA auto neboli spokojní? Čo sa vam nepačilo? Planujem kupu noveho auta, tak sa chcem infromovat. Chcem si kupit nejake max trojročne auto a premyšlam kde ho kupit
Tiez doporucujem Darex, v ramci vykupov nemaju konkurenciu, az sa cudujem, ci to predavaju po 200 euro zisk pri lacnejsich autach alebo co. Predaval som tam fabiu, 2011, s trhovoru cenou, doslova.
Rovnako ma nechali strasne dlho cakat, prisiel raz jeden pan raz druhy a ked som vyhukla, ze na co ma potom spamovali smskami a telefonmi, ze chcu moje auto surne kupit robia toto ked nenasli ziadnu chybu ale cenu menili ako na beziacom pase. Cele zle.. Auto som predala v Darexe, povedali o 150 eur cenu menej do telefonu, no prisla som a do vecera som penaize mala, pri 9000 aute 150 eur uz taku rolu nehra, no hlavne to bolo bez nervov a natahovani..
My sme v AAA mali skusenost typu, ze nas nechali strasne dlho cakat ako opisuju aj ostatni a suma sa aj tak nezhodovala s telefonom, resp sumou, ktoru nam ponukali do telefonu a to volali az "nasilnicjy". Tiez sme nakoniec predali v Darexe, suma zodpovedala nasej predstave.
Darex, peniaze na druhy den doobeda, cena primerana stavu vozidla.
Jansnov my sme mali v AAA tiez podobnu skusenost (pobocka v bratislave priamo) a nakoniec sme tiez predali v darexe. Keby sme vsak sli najskor do darexu usetrime si tri hodky zivota, takze to aj odporucam ostatnym.
Ja som mala v AAA problem typu, ze mi cez telefon slubili vacsiu sumu ako ine bazary, no prisla som, neochotny pan tam prisiel, hovoril po cesky a absolutne splietal odveci chyby, ktore ani moje auto nemalo, cakala som 4 hodiny a medzitym mi 5x prisiel povedat nezmyselnu sumu uplne inu ako dohodnutu. V darexe mi cez telefon povedali o 200 eur menej, no prisla som a realne som peniaze na druhy den mala v ruke, teda za mna urcite v AAA nie, bud darex alebo iny bazar.
my s aaa autom jedine ... je to jednak pohodlné a dali nám o 15 percent viac nez u nas v okrese v bzare