Ako sa spojit s muzom, ktory vas uhana v laske alebo zistit ci vas miluje? Mna napadlo dat mu nachvilu (dotknut sa ho) moju lavu ruku na jeho hrud tam, kde ma srdce. Myslite, ze by to mohlo zabrat, respektive, ze by sa odtiahol, ked zenu za ktorou chodi skutocne nemiloval a iba si tym mozno nieco dokazoval?
laska?
Dakujem medikamentus, ano, uz budem len pozerat a tentokrat aj lepsie pocuvat, pretoze iste veci som prepocula a snazila sa nevidiet, pokym sa nezacali tykat aj mna....napriklad tu jeho aroganciu k inym ludom, ked mu neboli po voli.
Ja nevravim, ze "talianske vztahy" su zle (dobra je na nich napriklad ta ich priamost a uprimnost), ale v comsi takom stresujucom hecujucom by som nedokazala fungovat a viem, ze pri nom by som to zazivala denno-denne.
Musel som sa kvoli tebe vratit kukikuk.
Ty si tak mila a zranitelna, ze iste nechapes mojim blbym vtipom.
Kukikuk, nikomu urcite nedavaj ruky nikde, ani na srdce, ani vyssie
a nizsie uz vonkoncom nie.
Kukikuk, je fajn, ze lubis.
Nerob nic, len sa pozeraj. Verim, ze sa nezmylis. Ahoj, dievca a
prepac za zarty.
No vidis, kuki, aky rychly zvrat v tvojom postoji!!!
Za muzov vyhlasujem este jeden posun ruky.!!!!
Kukacka, moja, pre kazdeho budes len dalsia.
Pre spravneho budes prva a jedina.
V ktorom rade stojis?
nespravne by bolo, ak by som nepocuvala svoj strach, ktory som k nemu citila
Dost mi svojim agresivnyms pavanim pripominal mojho otca a ja sa takym ludom na mile vyhybam....bolo len otakzou casu, kedy to namieri voci mne. Bol ku mne mily len preto, ze cosi odo mna cakal. Odo mna bolo hlupe si nieco zacat nahovarat....ze mozno mam voci nemu len predsudok a nakoniec by sa ku mne hodil....nehodil, proste nepsravny typ pre mna, prilsi asertivny az agresivny, ja som jeho opak a to ma k nemu jak odpudzovalo, tak i pritahovalo, avsak pustit si ho k sebe by nebola spravna volba. Velmi by mi ublizil, ani netusi jak, mozno aj nechtiac, ale ublizil by.
Dobre som spravila, ze som ho k sebe napokon nepustila. Uz nikdy ani na sekundu nezapochybujem o svojich pocitoch a vzdy ich budem pocuvat, lebo je to jidina vec, korej mozem na 120 percent verit a vzdy ma uchranili pred nespravnymi ludmi.
Ked on je jak taka velka voda, pricom ked ho pustim blizsie, bojim, ze ho nebudem vediet zastavit. Este nikdy nikto po mne tak velmi nesiel, zvacsa vzdy stacilo jedno moje odmietnutie a bol klud.
Ty si riadne pripečená.
Medikamentus a zabera to aj u muza, ktory je do zeny skutocne zamilovany a mysli to s nou aj vazne? Nezmenil by potom na nu svoj nazor a nesprotivila by sa mu, nezacal by ju vnimat len ako objekt sexu?
Prefo a trepo, no niet sa zatial comu otvarat.