Ako sa spojit s muzom, ktory vas uhana v laske alebo zistit ci vas miluje? Mna napadlo dat mu nachvilu (dotknut sa ho) moju lavu ruku na jeho hrud tam, kde ma srdce. Myslite, ze by to mohlo zabrat, respektive, ze by sa odtiahol, ked zenu za ktorou chodi skutocne nemiloval a iba si tym mozno nieco dokazoval?
laska?
No nic, ved existuje kopa muzov, ktori tu vypisuju jak su zamilovani do tej a tej a trapia sa kvoli nej. Tak ho potrapim trosku aj ja....ak zamilovany nie je, tak mu to neublizi a najde si kludne inu "korist" a ak je, tak sa to snad casom dozviem a mozno sa mu postupne zacnem otvarat, lebo ja ho rada mam, len este neviem nakolko a dovtedy vediet ani nechcem.
Ty si ublizujes sama, lebo mas idealy.
Laska neplynie ako po masle. Nic v zivote neplynie ako po masle, ale musite prekonavat prekazky, ktore posilnuju vztah a az potom sa skutocne mozes zamilovat do muza a muz do zeny.
Zobud sa z toho sna, lebo si ublizujes sama.
No ano, ale pokym ci ak prenho nie som jedina uz teraz odzaciatku, tak nech na mna radsej hned zabudne, nez by som s nim mala nieco rozvijat a odkopol ma casom kvoli inej s ktorou to ma ci uz nacate-rozbehnute alebo nedoriesene. Ja myslim, ze zamilovanost zabezpecuje apson aku taku vernost a vylucnost. Idealizacia sa da pretavit do reality len za pomoci lasky a vernosti.
Nie je dobre,ked sa do teba velmi zamiluje ked ta este nepozna,lebo si ta zidealizuje a potom,ked zisti tvoje chyby(kazdy mame nejake) tak ta okamzite odkopne.Postupnym rozvijanim vztahu je mensie riziko takychto extremov.Rovnako aj pre teba je lepsie,ak das sancu vztahu,kde nie si na zaciatku prilis ohurena clovekom.
Podla mna by laska medzi dvomi mala plynut lahko jak po masle, inak by do toho nikto nesiel a tak ludia potrebuju citit iste bezpecie a istotu, no a pokym to tak nie je, tak sa mozu iba vzajomne "skusat", a nieco takeho sa mi z duse hnusi.
LAXMI, ved preto pisem o tej mojej predstave. Mozno niekto ma vyvinuty sposob na to ako to zistit a ked nie, tak jedine pochybnosti, inak to nevidim na ziaden vztah, lebo ja viem mat druheho velm rada, no ked si to nedovolim, tak to zabetonujem hned odzaciatku a nedam sancu. Takze to vyriesim len pre seba a on to bude museit vyriesit zas pre seba. Skoda, ze spolocne riesenie nie je za takychto podmienok mozne, no mozno je to tak aj dobre zaroven, netusim.
Ja uz podobnych "tragedii" zazila az prilis vela, aby som sa do niecoho pochybneho dokazala este niekdy ponorit a brat to vazne. Musim ho brat dovtedy s velkou rezervou asi, inak neviem.
Jezis Maria Jozef...
Ked mu a tomu nedas sancu, nezistis jeho umysly.
No a ty si stale melies svoje, ze chces vediet jeho umysly inak tomu nedas sancu.
Ides na to uplne zle.
Radsej to nechaj tak a najprv si daj dokopy svoju psychiku. Vztah nemoze mat zas hocikto.
Nechcem byt prenho len nejakou nahrazkou ci prechodnou stanicou, to radsej nicim a pokym neviem ci tomu tak nie je, tak asi nic, musim si byt na istom, inak to doho nedokazem ist nijakym sposobom.
Tak si potom nezacinaj vztah, ked k sebe nechces nikoho pustit.
Pochop, ze ako to moze s tebou niekto mysliet vazne hned na zaciatku, ked sa ani nepoznate a ste si cudzi? Na zaciatku sa mozete sebe iba pacit. Vztah ma nejaky prirodzeny vyvoj.
Ty chces nemozne a to, aby ta cudzi chlap hned miloval a hned to s tebou muslel vazne. Nic ste si este nedali navzajom a nic ste spolu neprezili.
Pleties si zamilovanost s laskou. Sa trochu uvolni, nechaj to volne plynut a neber vsetko hned tak vazne a tragicky. Uvidis casom, co z toho bude.