Ako sa spojit s muzom, ktory vas uhana v laske alebo zistit ci vas miluje? Mna napadlo dat mu nachvilu (dotknut sa ho) moju lavu ruku na jeho hrud tam, kde ma srdce. Myslite, ze by to mohlo zabrat, respektive, ze by sa odtiahol, ked zenu za ktorou chodi skutocne nemiloval a iba si tym mozno nieco dokazoval?
laska?
Tak to mi asi bude musiet velmi dokazovat, inak mu sancu nedam a stale budem pochybovat a nepustim ho k sebe. Preto som premyslala jak to zistit, aby som ho v tomto privelmi netrapila a netrapila sa aj ja.
Mam na to svoje dovody a ja sa uz cloveku, ktory to so mnou nemysli minimalne tak vazne ako ja s nim uz proste otvorit vobec nedokazem skoro v nicom aj ked by som chcela a vlastne ani uz nechcem.
Ach boze deti. Tak, kde sa ta snazi dotknut? Nalieha na teba ohladom sexu? Alebo s tebou proste rad travi cas a chce ta chytit za ruku?
Povedat ti moze hocico.
To, ci ta miluje zistis az casom a to tak, ako sa bude k tebe spravat, ako sa zachova v tazkych situaciach, ci s tebou bude planovat buducnost a ci ustoji, ked bude chciet vas vztah niekto rozbit, alebo hned skoci na inu, ked sa mu ponukne prilezitost.
Spoznas to jedine tak, ze tomu das sancu a budes ho spoznavat.
WHISPER, chodi za mnou a snazi sa ma dotknut...ja viem, ze ma chce, ved mi to dava najavo, akurat neviem ci chce len moje telo alebo skutocne aj mna. Ked len telo, tak na to si moze najst aj inu.
LAXMI, ja viem, ze ma nemusi miovat hned....ale ja chcem vediet, ci je do mna skutocne zamilovany a to byt chlap moze, tak ako aj vobec nemusi.
najprv si to zrovnaj v hlavičke... ako ťa uháňa...? to čo znamená a potom píšeš že ťa nechce...? tak bud alebo,... to musíš cítiť...
ale ked máš 15 rokov a nevieš čo maš robiť a ako na neho a ake finty... nechaj to tak...
Mne sa to zjavilo ako taka predstava, lebo neviem jak inak to zistit a chcem vediet, ci su jeho umysly ciste, ze mu nejde len o sex dajme tomu alebo to len neskusa takto na viacere.
Beriem tieto veci dost vazne a nema pre mna zmysel sa do niecoho takeho vkladat, ak to nemysli vazne aj on, vies. Na laškovanie nie som stavana ani na kratkodoby flirt, zle to znasam, ked sa dozviem, ze to druhy berie inak, nez ja, pricom som sa do toho vlozila viac, nez on.
Viem, ze nemozem vediet vsetko dopredu, ale ani sa ho na to spytat a naivne cakat, ze mi hned povie cistu pravdu, zvlast ked je to zatial iba v rovine "balenia" z jeho strany.
A to ako zistis, ze ta miluje, ked mu polozis ruku na hrud? :))
Chlap ma srdce niekde inde a hlavne ta milovat moze az ked spolu nieco zazijete, nie hned ako za tebou zacne chodit.