Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

laska?

Príspevok v téme: laska?
kukikuk

Ako sa spojit s muzom, ktory vas uhana v laske alebo zistit ci vas miluje? Mna napadlo dat mu nachvilu (dotknut sa ho) moju lavu ruku na jeho hrud tam, kde ma srdce. Myslite, ze by to mohlo zabrat, respektive, ze by sa odtiahol, ked zenu za ktorou chodi skutocne nemiloval a iba si tym mozno nieco dokazoval?

kukikuk

Podla mna mu ide hlavne o telo, preto sa mu k nemu snazim zamedzit pristup, kym mi nedokaze, ze mu ide aj o nieco ineho, pretoze ak to tak ozaj je, nic s nim radsej mat nechcem aj ked ho mam trosku rada. Mozno je len takou mojou skuskou toho, aby som nepodlahla a nikdy ho k sebe nepustila a aby som si nenahovarala, ze by to mohol mysliet aj vaznejsie.

Filip TT

kukikuk - uvažuješ v podstate dobre.

O čo mu asi ide v tvojom prípade môžeš spoznať podľa toho, čo pre neho znamená vzťah všeobecne. Čo vo vzťahu hľadá. To zistíš podľa toho, ako rozpráva o svojich predchádzajúcich vzťahoch. Z toho vycítiš o čo mu išlo tam. Alebo ako rozpráva o vzťahoch iných ľudí.

O čo ide tebe mu naznačíš, keď mu povieš niečo o svojich predchádzajúcich vzťahoch. Čo ťa na nich tak sklamalo. To pre neho bude úplne jasné posolstvo.

Najlepšie to však preveríš, keď mu dáš šancu na pár stretnutí. Ak mu ide o telo, on rýchlo na to zvedie reč, pretože to je to na čo myslí, alebo príde rovno s návrhom. To asi poznáš.

kukikuk

Preco by som mu mala davat sancu, kym si nie som ista, ze je tym pravym a chcem s nim nieco mat? A veruze mu ju nedam, kym ma o tom nepresvedci a aj o tom, ze som prenho OZAJ jedina.

LAXMI

Daj vediet, ako dlho ho to s tebou bude bavit.
Ides na to velmi zle. Vyhladaj odbornika a daj sa do poriadku.

Vzdy si poloz otazku, ako by si konala, ak by si konala z lasky a nie zo strachu?
Ak sa bojis lasky, tak k tebe nikdy nemoze prist. Nie, ked jej zamykas dvere pred nosom, ale ty od neho chces, aby buchal na tie dvere a tym ti dokazoval svoju lasku. Preco by to mal robit, ked ani poriadne nevie, co za tymi dverami je?
Ty musis sa prestat bat, odomknut tie dvere a dovolit laske vstupit.
Hadam nie si tak sposta, aby si nevidela, ci ten chlap je kreten, alebo nie.
Problem je, ze ty nepochybujes o nom, ale o sebe.

Zbytocne som ti venovala svoj cas a energiu. Aj tak si melies svoje bludy dookola. Ty sa uz preber.

kukikuk

Dakujem, tak som si to aspon takouto formou v sebe nejak urovnala a ak nikoho nenapada ziaden iny sposob, nez co tu bolo spomenute ako to zistit, tak sa teda zariadim podla toho, co tu pisem ja.

kukikuk

LAXMI, ja nikde nepisem, ze sa s nim budem hrat a ani ze ho potrebujem. Budem konat tak ako citim a ja to zatial citim tak, ze si ho budem drzat od tela...podla toho sa predsa zariadim. Mojou ulohou nie je udrzat si ho, ja uz proste ziaden povrchnejsi vztah neznesiem.
Mozno ho niekedy pohladim na tej hrudi kde ma srdiecko, ked s ak tomu odhodlam, ale zatial ma stale nieco brzdi, tak nemozem.

kukikuk

A ak zamilovany je, pricom si to, ze ho budem musiet odmietat bude liecit tym, ze si najde inu, tak potom o cistu lasku z jeho strany aj tak neslo, takze tiez nic nestratim, tak ako ani on...prave naopak, dam mu tym sancu najst si taku, s ktorou sa budu skutocne milovat.

LAXMI

Ty potrebujes psychiatra a nie chlapa. Chlap ta nevylieci z toho, co mas v sebe. Preco by to mal pre teba robit prosim ta? Preco by ti mal stale dokazovat svoju lasku? Lebo ty si ranena princezna? Vsak si este nic pre neho neurobila, ale od neho ocakavas, ze bude pre teba robit nemozne?
Len sa hraj a potom sa cudujes, ze sa kazdy skaredo hra s tebou? Karma je svina.
Preco by mal byt do teba zamilovany? Ved ta este ani nepozna, co si zac.
Co mas 12?