Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

laska?

Príspevok v téme: laska?
kukikuk

Ako sa spojit s muzom, ktory vas uhana v laske alebo zistit ci vas miluje? Mna napadlo dat mu nachvilu (dotknut sa ho) moju lavu ruku na jeho hrud tam, kde ma srdce. Myslite, ze by to mohlo zabrat, respektive, ze by sa odtiahol, ked zenu za ktorou chodi skutocne nemiloval a iba si tym mozno nieco dokazoval?

medikamentus

Toto je skvely napad. Daj mu ruku na hrud a potom ju posuvaj
stale nizsie, nizsie a nizsie. Toto na chlapov zabera, potvrdzujem
Ha-ha

pekny kvietok

Keď môže mať jeden podmienku, ktorú keď ten druhý nesplní, tak ide preč, môže mať takú podmienku aj ten druhý.

Ste rovnocenní a podkladať sa kvôli tomu, aby neodišiel, nie je dobré pre teba ani pre vzťah.

Píšeš že už máš rany na srdci z predchádzajúcich sklamaní, tak vieš ako ťažko znášaš, sklamania. Daj mu šancu, ak si myslíš, že je toho hodný, ale buď opatrná.

kukikuk

Tak snad si to potom nebude brat moc osobne. Ved zit moze aj nadalej tak ako zil predtym, nez ma poznal a ja takisto.

Mesačný princ

kukikuk - prečo by si mu mala dať šancu? Veď nedávaj, pôjde za tou, ktorá mu šancu dá a pri ktorej nebude musieť skladať skúšky. A ty ostaneš sama.

Mesačný princ

kukikuk - kto neriskuje, riskuje oveľa viac. Alebo ostane v komfortnej zóne, kde sa mu síce nič nestane, ale ani nič nezažije. Voľakedy som tiež podobne uvažoval, ale život je príliš krátky.

Ako zistíš, že ťa ľúbi? Ak spolu budete takých 20 rokov, tak to možno budeš vedieť. Láska totiž vzniká postupne.

A čo ak mu ide len o tvoje telo? Možno to nie je partner ,,do konca života,, ale koľko takých vzťahov poznáš? Koľko poznáš ľudí, ktorí spolu žili celý život, nemali iných partnerov a spoločne aj napríklad umreli?
Nepoznáš však? uži si kým si mladá. Každá skúsenosť je fajn ak zariskuješ. Samozrejme riziko môže bolieť, ale mnohému ťa naučí :)