Meska mi menstruacia a ja uz neviem co s tym, normalne mi meska cca 4dni ale teraz je to uz viac ako tyzden a ja si neviem rady, kvoly stresu alebo nejakemu prechladnutiu to nieje. Domace recepty ako cervene vino a horuca kupel mi nezaberaju.
Prosim poradte mi, som z toho na nervy.
Meskanie menstruacie
petulík - daj si horúci kúpeľ, sprav si dobrý bylinkový čaj z rebríčka obyčajného - myší chvosť a zajtra máš menzes. Potom sa ozvi. Pa
ludia, ale gynekolog sa pise s Y
ahojte,aj ja mam v posledne dni iba krvavy vytok a menzes nikde,...a este to aj horsie,spala som s chalanom a raz som potom menzes uz dostala,teraz uz takmer dva mesiace nic,som uplne mimo z toho,bojim sa ze som tehotna aj ked sme pouzili ochranu,poradte mi prosiim:-(
na toto vám pomôže iba ginekolog alebo odborník na takéto poradenstvá
Dievčenče asi toľko.Hormonálna antikoncepcia je pre organizmus neprijateľné no podľa žien veľmi jednoduché prežívanie problémikov. To že Vám meškajú po skončení HAK je samozrejmé. Doteraz bol Váš hormon.systém čičíkaní a nemusel "rozmýšľať" a teraz ste ho prebudili. Kým sa všetko upraví potrvá to. Ak sa chcete niečo bližšie opýtať = www.karneval.atknet.sk