Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

POPROSIM VAS O UPRIMNY NAZOR..

Príspevok v téme: POPROSIM VAS O UPRIMNY NAZOR..
Misulik55

Dobrý deň, chcela by som vedieť váš uprimný názor na túto situáciu, ktorá pretrváva už dlhšiu dobu. Budem rada za všetky názory aj rady.

Mám 18 rokov a moja mamina má priteľa už dlho (je to vážne - býva s nami). Na tom by nebolo nič zlé, ja jej to prajem, ale on je čudák. To je ale zas iná vec. Ide skor o jeho dcéry. Má dve dcéry vo veku okolo 20 a podla mna su strašne afektované, namyslené a vždy mali čo chceli ( ch mama má vysoký plat) no moja mama ma s nimi začína porovnávať.Mne však vôbec niesu sympatické, nemám rada také povahy aké sú oni a ešte tá pretvárka, je mi s toho zle. samozrejme on (ich otec- mamin priatel) ich bere ako užasne(čo je pochopitelne, su jeho vlastne) ale už aj mamina to v poslednej dobe vidí že vždy ked prídu na navšetvu sa len chvália kde boli, čo si kúpili, kolko penazi dostali a ako si niekde užívali. Celé je to len o nich. Ja už ani pri nich niesom ked prídu k nám lebo mne sa zhnusili celkovo. No moja mama ma najprv s nimi zrovnávala že keby som sa niekedy chovala ako oni, že su slušne a milé usmievavé a ja som vkuse zamračená a ani pri nich nikdy niesom, že mama ma vkuse pred nimi ospravedlnuje, ale ja nemám taký pocit že by som im tam chýbala(myslím ich dve- dcéry). Ja sa len nepotrebujem rozprávať s takýmito ľudmi čo aj ked nic nedosiahli sa chvália ako im mama zaplatila dovolenku a všetko možné(chvália sa cudzím perím a to doslova) Oni sú také povahy že pokial nemá niekto vysokú školu a nerobí v kancelárii tak je to pre nich ľudský odpad..S takými ľudmi ani slovo. Úplne to vidím. A najlepšie je, že tá mladšia sa chodí flákať do mesta a popíjať kade tade po lavičkách ale hlavne že chodí na vysokú a je velice múdra...Preto vravím že pretvárka pred ockom. Som ztoho smutná pretože ani nechápem ako sa to niekomu môže páčiť. Mna mama vždy vychovávala tak, že nemám byť namyslená, ked si potrebujem kupiť oblečenie si na neho idem zarobiť a celkovo sa postarám o seba. a stále mám smolu. ako je možné že takéto PIPIENKY majú štastie, majú všetko... nespravodlivosť. a nie nie je to závisť - ja taká niesom. Dakujem za vyjadrenie čo by ste robili...

Misulik55

jtm: Uz som si myslela ze je tu niekto kto tu vie napisat az na par chyb objektivny nazor..ale tymto si to pokaslal :)

jtm

Niekto je afektovany, niekto zase prehnane urazlivy a vztahovacny, hrajuci sa na nechapavca (alebo ozaj nechapavec?), co sa snazi kazdeho presvedcit o tom, ze urcita osoba, ktora nieco povedala a napisala, tym myslela v skutocnosti pravy opak toho, co tym naozaj myslela - provokatersky typ... a tych tiez nikto nema rad :) lebo tie provokaterske a vyryvacne a intriganske typy su horsie ako tie afektovane :)

Misulik55

jtm: Zas neprehanaj s tym jackpotom..A zo mna s prepacenim tiez nerob chuderu. Taktiez mam drahe oblecenie, ktore ani oni mozno nemaju, ale mam ho za svoje zarobene peniaze a nie od maminky. Tiez sme chodili s maminou na dovolenku ked to este bolo ok ale to som bola mladsia aj(potom ma zacala s nimi porovnavat a ja uz nemam ani naladu nikam s nou chodit-chvalabohu to uz tiez vidi ake su). A este jedna vec...Aj keby som tych 10 jackpotov vyhrala by som nechcela byt v takejto povrchnej afektovanej spolocnosti..

jtm

Kazdy clovek pozna urcitu kategoriu ludi,, ktora mu nesedi a ktoru nemusi a tieto dve baby patria do kategorie, ktoru ty nemusis. Stretavaj sa s takymi, ktori ti povahovo sadnu a vedia sa slusne spravat k ludom. Kazdy ma takych radsej. Vies, co citis a svoje pocity a sympatie voci urcitej kategorii ludi proste neovplyvnis ani keby si ako chcela. A chapem, ze o zavist sa tu nejedna. Jedna sa o to, ze tieto dve baby maju temy na rozhovor, do ktorych sa ty nevies zapojit a ku ktorym ty nemas co povedat. LEbo najskor by si musela asi vyhrat prvu cenu Lote a potom si zacat uzivat bohatstvo a narobit si zazitky za drahe peniaze a az potom s nimi kecat a uz by si bola zapojena v rozhovore jedna radost. Moze sa to casom zmenit, ze budete mat o com kecat. Ked ty zacnes zarabat prachy a doprajes si nieco za ne, take vylety a dovolenky a drahsie oblecenie, potom uz to bude trosku lepsie, ale asi nikdy to nebude to prave orechove, ten vztah medzi vami. To by si asi naozaj musela vyhrat ten jackpot, potom uz ano :)

10klauda10

denka moja, to pises na mna ze som zakomplexovana? ty si potom co? ty sa vyjadrujes k teme ktoru si vobec nepochopila. ides sa tu vyjadrovat na adresu pre teba cudzich ludi takymto sposobom, ze sme zakomplexovane a sme nestastne chudery a neviem este co. normalne ti prajem aby si natrafila na taketo afektovane sproste namyslene kravy aj ty ak niesi jedna z nich samozrejme :D to by uz bolo o inom. (Ale necudovala by som sa tomu)

Misulik55

A denka, ty ma musis asi velmi poznat a asi aj klaudu ked tak na nas pises ake mame nestastne zivoty ( neviem sice ako si k tomu prisla z jedneho prispevku, ktory sa mna vobec netyka), ale aspon v niecom si uzitocna - a to vymyslat si na ludi, ktorych ani nepoznas

Misulik55

Denka24: vsetci to pochopili okrem teba. :) a neviem aky zmysel zivota mas ty, ale asi budes taka ista truba ako oni dve. Peniaze su asi tvoj zivot, ze sa nemylim? Ja mam inu napln zivota, a peniaze to urcite niesu. Za peniaze si napriklad zdravie ani lasku, porozumenie a stastie nekupis. Ale tak darmo to budem hovorit cloveku, ako si ty. A este k tomu som x krat napisala ze ja im nezavidim ani zlomeny gelovy nech na nohe takze ak to nevies stale pochopit tak si dobre nechapavy a sprosty clovek. A uz sa sem radsej ani nevyjadruj lebo ani nevies co pises :(