Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

POPROSIM VAS O UPRIMNY NAZOR..

Príspevok v téme: POPROSIM VAS O UPRIMNY NAZOR..
Misulik55

Dobrý deň, chcela by som vedieť váš uprimný názor na túto situáciu, ktorá pretrváva už dlhšiu dobu. Budem rada za všetky názory aj rady.

Mám 18 rokov a moja mamina má priteľa už dlho (je to vážne - býva s nami). Na tom by nebolo nič zlé, ja jej to prajem, ale on je čudák. To je ale zas iná vec. Ide skor o jeho dcéry. Má dve dcéry vo veku okolo 20 a podla mna su strašne afektované, namyslené a vždy mali čo chceli ( ch mama má vysoký plat) no moja mama ma s nimi začína porovnávať.Mne však vôbec niesu sympatické, nemám rada také povahy aké sú oni a ešte tá pretvárka, je mi s toho zle. samozrejme on (ich otec- mamin priatel) ich bere ako užasne(čo je pochopitelne, su jeho vlastne) ale už aj mamina to v poslednej dobe vidí že vždy ked prídu na navšetvu sa len chvália kde boli, čo si kúpili, kolko penazi dostali a ako si niekde užívali. Celé je to len o nich. Ja už ani pri nich niesom ked prídu k nám lebo mne sa zhnusili celkovo. No moja mama ma najprv s nimi zrovnávala že keby som sa niekedy chovala ako oni, že su slušne a milé usmievavé a ja som vkuse zamračená a ani pri nich nikdy niesom, že mama ma vkuse pred nimi ospravedlnuje, ale ja nemám taký pocit že by som im tam chýbala(myslím ich dve- dcéry). Ja sa len nepotrebujem rozprávať s takýmito ľudmi čo aj ked nic nedosiahli sa chvália ako im mama zaplatila dovolenku a všetko možné(chvália sa cudzím perím a to doslova) Oni sú také povahy že pokial nemá niekto vysokú školu a nerobí v kancelárii tak je to pre nich ľudský odpad..S takými ľudmi ani slovo. Úplne to vidím. A najlepšie je, že tá mladšia sa chodí flákať do mesta a popíjať kade tade po lavičkách ale hlavne že chodí na vysokú a je velice múdra...Preto vravím že pretvárka pred ockom. Som ztoho smutná pretože ani nechápem ako sa to niekomu môže páčiť. Mna mama vždy vychovávala tak, že nemám byť namyslená, ked si potrebujem kupiť oblečenie si na neho idem zarobiť a celkovo sa postarám o seba. a stále mám smolu. ako je možné že takéto PIPIENKY majú štastie, majú všetko... nespravodlivosť. a nie nie je to závisť - ja taká niesom. Dakujem za vyjadrenie čo by ste robili...

Denka24

S takou hlupaňou ako si ty je zbytočné strácať čas. Ako vidím, iní to už vzdali. Popiera aj do očí bijúcu pravdu.. Navštív psychiatra, možno ti pomôže. PS.: A pekný život ti prajem s nevlastnými sestričkami a ockom :)

Misulik55

Vies kolko ludi ma ten isty problem? Asi mas naozaj 13:) hovorim ze nemas co robit , skoda ze dievca nepridala aj fotku seba, aspon by som sa ti mohla odfotit, aby si to ty sprosta pochopila :D ty asi len vidis to, co chces vidiet:)

Denka24

Takže toto si vraj nepísala ty?? Až príliš sa to podobá na tvoju situáciu. Ale pre deti ako si ty je typické, že niečo spravia a potom sa k tomu nechcú priznať. Ešte raz zopakujem, že príspevok sa nachádza v kategórii Nesúvisiace so zdravím a má názov "Osamostatnenie.."

Dobry den, chcela by som poprosit kazdeho kto ma skusenosti s osamostatnenim v skorom veku tzn. okolo 18 rokov, aby mi skusil poradit a napisat svoj nazor/skusenosti na tuto temu ohladom osamostatnenia. Chcela by som sa totiz odstahovat z domu, len este cakam na 18 narodeniny, ktore budem mat za necele 2 mesiace.no prejdem radsej k veci ze preco vlastne som sa takto rozhodla, len neviem ci to je normalne. Doma sa citim v poslednom case zle, ale vzdy som snivala byt samostatna. Ani nejde o to, ze by som sa hadala s mamou alebo nieco podobne, ale porodila ma o cosi neskor a preto mi uz pride taka ze nema na mna nervy. Niekedy sa ani nerozpravame ale to je kvoli jej priatelovi. Byva u nas uz velmi dlho, ake stale mi nesedi.on ma totiz 2 dcery, ktore su strasne afektovane, falosne, namyslene- proste si s nimi nesedim, a tym padom, ze ja som ina, mam vybusnejsiu povahu ale poviem veci na rovinu a pravdivo, tak ma nikdy nemal v oblube(vznikali aj s nim rozne hadky). Uz mozno aj 2 roky tuzim odist a preto sa pytam ze ci by ste mi vedel niekto poradit. Chcela by som ist do toho s priatelom (20r.) s ktorym som 3,5 roka. Len to uz je ina vec...:) dakujem pekne za odozvu

Misulik55

Denka: Moja zlata, toto komu pises? Ja niesom ziadna tvoja kamaratka, tak si laskavo schovaj tvoje nezmyselne komentare na moju adresu. Nemas co po nociach a dnoch robit tak vsade vypisujes, mas totalne zly zivot a preto musis kazdemu vnucovat tvoj ANO DETSKY NAZOR!!! - nema hlavu ani patu, nema pre mna ziadny vyznam lebo teraz si sa ukazala aka si znudena zo svojho nestastneho zivota. A takychto ludi sa ja na nazor nepytam!!! 18 uz davno mam aby si vedela, o mesiac mam 19, neviem z kade si zobrala, ze mam frajera a nechapem co tu pises ze ja som zakladala nejaku temu, ked ja sem ani nechodim a toto bol moj prvy prispevok, ktory som sem napisala. Ved vravim, ty nemas co na robote, si znudunecka, smutnucka a tu si to kompenzujes. A ja som pisala vo vsetkej ucte k tebe tak neviem kde sa nabrala tolka zlost. Keby si mala 13 tak to viem pochopit ( co dufam ze mas, pretoze to sa da este ospravedlnit) ale ak si dospela, vyzreta zena, tak mi nejde do hlavy, ako taketo nieco mozes vypustit. A o tvoj nazor nestojim tak si to uprac v hlave a uz radsej ani neodpisuj. Nebudem sa tu este kvoli tebe rozculovat. Dopisania.

Denka24

Musulik55, ty máš vidiny alebo čo, ja som v žiadnom príspevku nenapísala že im závidíš, ale asi im naozaj závidíš, keď sa každého snažíš presviedčať o opaku a vidíš to napísané aj tam, kde to vôbec nie je. Tak si láskavo odpusti takéto nepravdivé obviňovanie. A detsky sa správaš iba ak ty, čo je to za nezmysel považovať niekoho úprimný názor za "detský"???? Vidno, že si ešte nedospelé 17-ročné decko, ktoré len bude mať 18, však? A keďže ním ešte stále plieska puberta, tak sa s každým len háda a nedokáže s nikým vychádzať a chce sa odsťahovať z domu, ale to by si najprv musela mať na to peniaze, nemyslíš? Ale ty si na to čo chceš musíš zarobiť sama, tak ťa to učila tvoja mama, no to ešte "chvíľu" potrvá, kým si zarobíš na vlastný byt alebo aspoň prenájom. Alebo ten tvoj "priateľ" - 20-ročný fagan všetko vybaví a zaplatí za teba? Tému "Osamostatnenie.." v kategórii Nesúvisiace so zdravím si tiež založila ty, nie? Len tam máš iný nick.. naozaj detské správanie. Tá tvoja rodina - vlastná aj nevlastná - bude len rada, keď sa ťa konečne zbavia. Lebo pravda bude taká, že oni sa všetci navzájom akceptujú, len ty robíš problémy a už ťa majú všetci po krk.