Cukrovka

K1719

Riešenie na cukrovku: SUNRICE od firmy Kyani! Obsahuje divokú aljašskú čučoriedku a ďalších 10 super ovocí ako sú: hrozno, červená brusnica, granátové jablko, aloe vera, noni, malina, goji, hroznové jadierka/ šupka a včelie obnôžky. Každé ráno po raňajkách jedno vrecúško vypijete a už po pár dni budete vidieť a cítiť výsledok! Je to neuveriteľné a čisto prírodné! Inzulín vám klesne na polovičku, alebo úplne ho zanecháte! Okrem toho pomôže pri problémoch trávenia, cholesterolu, vysokom krvnom tlaku, pri alergii, astme, nespavosti. Posilňuje imunitu a zrak! Informácie na stránke:

pindes.kyani.net

RNG

Pridavam z doplnkov na znizenie hladiny glukozy aj Berberine a silny vytazok z horkej tekvicky(Momordica charantia, bitter melon), kde dnes je mozne uz dostat napr od vyrobcu Nutrigold silny koncentrat pod menom Bitter Melon Gold, kde je az 7% horcin(bitter principes) v kapsuliach, co sa lahko prehltnu miesto hromady toho osklivo horkeho melonu/tekvicky
Inac ked beriem dnes gymnenicku kyselinu, bababu, ALA, berberine,Bitter melon a glucomanan, prvu krat aj ked zjem hromadu sacharidov mi cukor nevystupi nad 11 mmol/liter ani na chvilu.
A kedysi len po vypiti poharu pomarancovej stavy, inac ziadne ine sacharidy, mi to skocilo na 19 , ba i viac. Raz, ked som sa na sviatky par dni nekontroloval to dokonca vyskocilo cez 30! Potom som par rokov drzal nizkosacharidovu dietu zo strachu.
Inac, tu extremnu hodnotu som si skontroloval na 3 roznych glukomeroch, takze to sa naozaj stalo, a pritom som necitil absolutne nic zvlastneho, teda okrem strachu.

miro siki

o kustovnici a o C21 imunity sa viac docitate na stranke organicmission-sk.webnode.sk moste ma aj kontaktovat je tam priamo kontakt na mna sme jediny ktori mame kustovnicu v tekutej forme je to 100% stava z bio hospodarstva odporucam pozret tu stranku da sa aj objednavat cez internet treba si pozorne precitat stranku.

amsterdam

ovocie,napr hrozno moze prekyslovat,ale len ked ho zjes za tonu nazaz a tiez ked je z miesane naraz z obylninou,vtedy sa v zaludku vraj kvasi

- mira

Ako každé ovocie, oslabuje pankreas a neobsahuje dostatočné množstvo polysacharidov, ktoré by sa pomaly uvoľňovali a tak prispeli k stabilizácii hladiny cukru v krvi. Naopak, prekyseľuje, čo nie je pozitívny prínos.

RNG

Viac na dokazane ucinky kustovnice najde te tu
en.wikipedia.org
Ostatok je velmi pochybny.
Asi najucinnejsia zlozka su ale vzacne sacharidy, podobne ako v cerstvom aloe vera a roznych kaktusovych vytazkoch.
Ale okolo cukrov este stale prebieha velmi intenzivny vyskum, lebo boli dosial zanedbavzane, pretoze ich vazba v tele je slaba a povazovali sa preto za nedolezite v strukturach tela.

RNG

Inac na stabilizaciu hladin cukru v krvi a znizovanie glycemickeho indexu roznych jedal je dobre brat Glucomanan, davka asi 2 gramy

RNG

Co je C21 som nenasiel, ale Goji/kustrovnica/wolfberry/lycium barbarum/goqui je sice vyborny zdroj roznych zivin, ale ani pri davkach niekolko gramov susenych(freeze dried) som nepoznal velke znizenie hladiny cukru v krvi. Ale pripustam, ze to na niekoho moze ucinkovat tak, len na mna zialbohu nie.
Ja mam cukrovku DM2 s hladinami cukru od 8 do 15 pocas dna.Pod 8 to viem stlacit len kombinaciou doplnkov skorice, bababy, gymnenickej kyseliny a dlhych prechadzok. To vsetko samozrejme pri pomerne nizkosacharidovej diete(pod 100 gramov sacharidov)

MIRO-SIKI

Goji-kustovnica čínka spolu s produktom C21-immunity rieši problem cukrovky reguláciou hladiny cukru a rýchlo ju stabilizuje. (Všetko na prírodnej báze s dobrými výsledekami) Informácie a kontakt na stránke
www.organicmission-sk.webnode.sk

janinkax

pozri clanok o cukrovke - individualne jedalnicky metabolic balance miesto diabetologickych potravin a pocitania chleb. jednotiek, na tomto portali. Alebo clanok o unikatnej metabilickej kure metabolic balance.

Stabilizuje hladinu cukru, upravuje inzulinovu rezistenciu a navyse redukuje hmotnost- vsetko je upravou stravy bez doplnkov vyzivy. Lieky, davky inzulinu, pocitanie chlebovych jednotiek nie su nutne...