Chcem vediet Vas nazor kolko kilo by som mala schudnut alebo ci ist na liposukciu Vaha nieje objektivna tak Vam poslem fotky postavy
Chcem vediet vas nazor
Tak ja poznam aj 50rocne anorekticky lebo chcu byt stale pekne a cvicia kazdy den
Ono, keď človek rýchlo chudne, tak nemá takmer žiadnu energiu. A bez energie čo môžeš reálne poriešiť? Ležať aj mŕtvola na posteli asi nie je to pravé orechové. Tí ľudia, ktorí sú štíhli a majú dajme tomu štyridsať rokov, tak si isto dali zmeniť žalúdok, lebo to je najjednoduchšie. A potom ich každý obdivuje, že akú majú trebárs vôľu.
160 ale toto je v plavkach tak to vsetko vidno v obleceni spravnom dlhe saty to az tak nevidno ale trapi ma to
Áno no geeeenyy...
A akú máš výšku?
To s tým bytím chudý je podmienené aj geneticky. Ak máš raz niečo zapísané v génoch, tak s tým boj isto nevyhráš (veleryba, mravec, človek). Treba to brať tak, že ľudia sú tak štíhli, ako aj moletní. Netreba jesť príliš mastného a na dlhovekosť treba cvičiť cvičenia, ktoré rozširujú cievy okolo srdca. To, čo sme vymysleli my, je síce ako tak ok, ale nie je to to isté, čo vymysleli ľudia v Ázii. Energia Či je pecka:-)
No mam 30 rokou a vahu 80 je to dost viem.
Lulusila-ci bože toto je vážne ,,milé,, že fuj...:/ Trochu taktu by nezaškodilo...
No a myslím že váha nie je úplne taká...Že koľko kg...Môžeš schudnúť jedno kilo a vyzerať úplne inak viď príklad ... Začni chodiť do fitka napr a aj trénera by ti od začiatku aspoň trebalo myslim ak ti to financie dovoľujú, zmen stravu a pomaly a iste schudnes. Vylúč sladké slané úplne. No ale keď chceš už tak veľmi na kilá tak takých 10 kíl možno? Len zo zaujímavostí koľko máš kíl?
No veľa šťastia, ak potrebuješ ešte nejaké rady rada ti tu pomôžem ak budem vedieť. ;-)
Príklad: x.feminity.zoznam.sk
To s tým chudnutím je dosť komplikované. Ja by som odporúčal tak 15 kíl, ale ide aj o to že kvôli komu by si mala schudnúť? Ak aj schudneš nejako drasticky, tak to potom naberieš späť. Je otázne, či sa do toho treba vôbec púšťať.
Dakujem za nazor.To sa mam zabit alebo ist na liposukciu pomoze mi?30kg neschudnem na milion percent to je strasne vela
Fuj. Aspon 30