Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem vediet vas nazor

Monika8888

Už mám dole 5 kg,pošlem fotky keď ešte viac schudnem,úplne sa mi mení brucho.Ked budem mať 60kg tak budem konečne šťastná a nebudem sa musieť za seba hambit.

Gima

Podla mna máš súmernú postavu k tomu ako si vysoká. Nevidím tam žiadny tukovy záhyb, bruško je trošku vypuklejšie, no to sa da upraviť stravou, pitím acidofilneho mlieka, zavarané kysle uhorky alebo kysane podmásli, čo je mlieko. Ak to chceš trochu vypilovať, tak neaky šport alebo fitnes.

Denilo

Prezyvka22 - lenže zakladateľka témy nemá žiadne zdravotné problémy, ktoré by jej tú nadváhu spôsobili, ale sama sa priznala, že zajedala nudu, takže nie je správne ju ľutovať. Namiesto toho, aby si našla nejakú aktivitu, ona keď sa nudila otvorila chladničku a jedla a jedla.. a spamätala sa, až keď pribrala 20 kg a už pomaly nič neoblečie.

prezyvka22

netrap sa tiez som mala pred rokom 20 kg nadvahu ale zatla som sa povedala si ze to dam a dala som to !! :) inak do tvare si velmi peknucka neboj kila navyse niesu koniec sveta a ten kto tu kritizuje tiez moze pribrat pridu zdravotne problemy nahodou nejake a kila mu pojdu hore! drzim palce das to :)

0vecka

akoze si tucna o tom sa ani nemusim ebavit ale nevidim to az tak stratene... staci trochu spevnit brucho a schudnut tak aby ti to nevyselo na chrbte a si uplne v pohode... netusim kolko ale tak 10kg max a spevnt to brucho

Monika 88888

Idem zacat behavat vecer uvidime co to urobi a skusim zapojit aj ine sporty ako tenis plavanie fitness a korculovanie plus prechadzky