Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem vediet vas nazor

Moireal

pomocnica ti dobre pise. Chcela si nazory, dostala si ich. Ja by som zas nikdy nechcela byt ako ty ale to je tvoja vec. A neurazaj sa lebo tebe ocividne to vadi, inak by si nezakladala temu.

pomocnica

Moni chápem, že z týchto reakcií si nejaká nahnevaná,ale pochop že ty sa tymito radami nemusíš riadiť, 30 kg určite nechudni, 50kg majú deti niektoré....Veď vieš...Ty sa tu hneváš na ostatných ale TY si chcela počuť náš názor, dali ti tu názor...Môj názor je,že začni jesť zdravšie, začni mať viac pohybu a pomaly to pôjde...Hlavne zdravo..
No a tvoj priateľ určite nebude najradšej, keď nie si až tak zdravá(teda môžeš byť určite zdravšia,nehovorím,že zdravá nie si)a určite ani z toho,že si pribrala ak samozrejme nepribral s tebou alebo Ak je taktiež pri sebe tak mu to vadiť nemusí...
Je jasne,že muži majú radi krv a mlieko, ale mlandravost nemaju až tak často radi a určite sa poteší ak budeš zdravsia a viac sa spevnis.;-)
Tak veľa šťastia.

Monika 88888

Tu fotku v plavkach som dala aby bolo co najlepsie vidiet postavu ja nechudnem iba do plaviek na leto lebo k moru ani na plaz nechodim.Moj priatel by mi v zivote nepovedal ze mm schudnut 30kil a viac to by som bola anorekticka prenho vidno ze to zeny pisali ano chce aby som schudla ale nie tolko.Nie kazdemu sa pacia iba vychrtliny

WHISPER

do buducna...

kliknes na obrazok pravým tlačidlom klikneš na "otvoriť v photo viewer" alebo sa da otočiť aj priamo v mobile obrázkoch..
a tak ju pridáš.. mnoho ludí takto hadže aj na fb fotky, akože nechápem,...

k téme.. už je leto tak už ti to moze byt fuk, ked uz si v tych plavkach...
a čo sa týka liposukcie tam ti tiež povie Dr. že pokial neupravíš stravu, životosprávu tak ti to nepomože, nabalíš sa zas...ked rada papkáš....

treba sa hýbať a zdravo sa stravovať...

pomocnica

Gima-jasne, že nie. Má 80 kg a výšku 160! Kebyže to išlo ako sa to počíta tak 160-110=50, čiže ideálna váha je 50 kilogramov, alebo ešte mínus 100 čiže 60...Ale proste to sa tak robí, no stačí sa hlaveň spevniť...Ale váha vzhľadom k výške určite nemá akurát myslím...