Chcem vediet Vas nazor kolko kilo by som mala schudnut alebo ci ist na liposukciu Vaha nieje objektivna tak Vam poslem fotky postavy
Chcem vediet vas nazor
Do tvare si pekna pories si postavu. Aj ty sa budes citit lepsie ked budes chudsia a v lepsej kondicii. Neries blbosti na internete a cvic. Nestresuj, neponahlaj, proste len systematicky cvic tak ako mas. Nerob to pre inych rob to pre seba a nerob to nasilu rob to pre radost z pohybu zo zdravia a dobrej kondicie. To je cela veda okolo tohto.
Ked sa toho budes drzat nemusi chodit po internetoch a riesit somariny s cudzimi ludmi.
Mesačný princ aj kafe vy čo tu píšete za hlúposti že na tej fotke kde má 80kg vyzerá "Lepšie"???? Vám sa tak páči tých 20 kg tuku? Potom ste dobre mimo, veď to aj nie je zdravé mať toľko tuku navyše. Pri výške 160 cm je podľa vás normálne vážiť 80kg?? Zamyslite sa, čo tu píšete. Už dávno sú preč časy, keď boli tukové vankúše znakom blahobytu, dnes sú prejavom pažravosti, lenivosti a chýbajúcej sebadisciplíny. Veď sa sama priznala, že tú nadváhu má zo zajedania nudy. To sa musela v posledných rokoch naozaj veľmi nudiť.
Nechcem si predstaviť, ako vyzeráš ty, Mesačný princ, keď celé dni len doma - v detskej izbe sa vyvaľuješ a pri počítači vysedávaš. Iste máš aj 100 kg, keď sa ti páčia 80-kilové vyžraté ženy.
Priznanie si je prvy krok. Potom s tym mozes zacat nieco robit. Vobec to nieje hanba. Naopak, ked sa ti to podari, mozes motivovat ostatnych. Tak teda nech sa ti dari. Len si nedavaj moc vysoke ciele v kratkej dobe. Ono to chvilku trva ale ide to. :-)
No asi tak mas pravdu.Je to na psychiku uz podla mna to kazdej tucnej zene vadi len si to neprizna
Na tej 60 kilovej fotke by som v zivote nepovedala, ze si tucna. To moze len chory clovek.
Kasli na skarediakov. Urob to pre seba. Ja napriklad by som nemohla hentak pribrat, lebo mna samej by to prilis vadilo, hoci mojmu priatelovi by to tiez mozno nevadilo.
A ja mam ten nazor, ze kde mas menej kil, vyzeras lepsie, lebo je vidiet krivky. Na tej 80 kilovej fotke ziadne krivky nemas, nevidno vobec pas. A pritom na tej s menej kilami mas fakt peknu postavu presypacich hodin. Co ja by za taku dala. Takze to neber zas cele zle. Ale je pravda, ze ta to stve a mozno potrebujes uistenie, ze si ok. Tak pre niekoho si, pre niekoho nie az tak. To tak bude vzdy. Rob veci kvoli sebe. Ked to tebe vyhovuje, kasli na to a uzivaj jedlo. Pokial si zdrava, bud za to vdacna lebo napriklad keby mas dake potravinove alergie, to by uz nebolo take ok aj ked by si mozno chtiac-nechtiac schudla, ale zdravie je aj tak najdolezitejsie.
Pridaj viac pohybu, silovy trening a jogu na lymfu. To je velmi dobre na chudnutie a zaroven spevnenie. Potom su aj rozne bylinky na zrychlenie metabolizmu. Mne tak napriklad zaberala triphala, no ja celkovo jem pomenej, takze je mi to vlastne jedno. Ale ten silovy trening a joga na lymfu vemi pomahaju. To fakt odporucam.
Vies kazdy sme iny aj ked som mala tych 60 tak pre niekoho som bola tucna to je individualne a vies ja tychto ludi nepoznam co sem pisu neviem ako vyzeraju a ked mi to povie niaky skarediak s okolia co ho poznam ze mam velku rit tak ma to netrapi ti poviem na rovinu.Ja som len chcela pocut nazor lebo sama som sa tym trapila zajedala nudu a tak.Nech ma to uz nastrtuje konecne zo sebou nieco robit lebo cim dalej by to bolo len horsie a to uz by som tazko zvladala
By si sa cudovala ale on aktivne sportuje.Ved jasne ja som aj s tym ratala ved aj to BMI je dost kriticke mohla by som mat 50 kil ale to by som musela cvicit alebo behat kazdy den a byt na salatoch a fakt si ani nic nedopriat ja mam rada zakusky a zriec sa toho no cosi netoji mi to zato jasne ze je to velka vaha ale ja poznam ete ovel horsie odo mna co maju cez 100kilo a maju normalnych chudych frajerou ale do tvare su pekne len obezne