Chcem vediet vas nazor

Monika 88888

A uz ma nestraste tolko niesom jedina obezna na tomto svete poslem vam fotku o 3 mesiace potom lebo uz ma nebavi citat samu kritiku niekto ma problem s jedlom niekto s pitim a fajcenim niekto nema peniaze alebo zdraviee kazdy nieco mame s cim bojujeme.

Monika 88888

No to by bola tragedia no nic idem zacat cvicit mne sa uz raz podarilo schudnut 15 kg ze som mala anorexiu skoro ale to som chodila do skoly.Ja viem je to hrozne ako vyzeram kebyze mam 70 tak este to taka katastrofa nieje lebo obleciem aj starsie veci ale teraz skoro nic.

Monika 88888

By som Vam aj fotku tvare poslala ale neviem xi je to dolezite mala spm protste tazke obdobie tak som to zajedala ja viem vyhovorky no niekedy som zrala ako prasa to sa priznam

Monika 88888

A koko ty vazis a merias?Ved jasne ze sa chcem toho zbavit vobec sa dobre necitim su ludia ktorym sa taketo baby ako ja pacia ze moletky ale mne to vadi ze sa nenozem pekne obliect a ked to uz aj na rukach vidno je to hroza

kafe

moj názor: na 80 kilovej fotke vyzeráš krajšie, žensky. Chcelo by to len trochu vyformovať postavu, to znamená nechudnúť ale pestovať nejaké svalíky. Lebo na tej "chudej" fotke máš síce menej kíl, ale celá postava je mľandravá ako handra. Mne osobne sa také niečo nepáči. Viem, asi moc nemáš vzťah k športu a pohybu, ale skús nájsť nejakú takú formu, ktorá by ťa aj bavila (korčule, plávanie, zumba, jazda na koni), šťaviť sa vo fitku len kvôli váhe ti dlho nevydrží. Veľa zdaru.

Denilo

Za 3 roky si pribrala 20 kíl?? To si ako dokázala? Vidno, že nemáš žiadny pohyb, len sa napchávaš nezdravou stravou. Čo to ovisnuté brucho? A nevyhováraj sa, že "človek časom priberie", ja som od teba staršia aj vyššia a mám o 30 kg menej a od skončenia strednej školy som pribrala tak max. 3 kg. Na tej fotke kde máš 60 kg vyzeráš celkom schopne, tak by si sa mala zbaviť tých nadbytočných 20 kg a postavu si udržiavať, lebo o ďalšie 3 roky budeš mať už 100 kg a potom čo chceš robiť?