Ahojte dievčatá mám 11rokov a mám na vás pár otázok
Dnes som dostala prvú menštruáciu
1.Vložky alebo tampony?
2Mám si dať aj na noc vložku alebo tampon?
3. aká to bude bolesť?
4 aká bude prvá mensštruácia?
5. mám sa báť?
6 . aký je to pocit
Proísm pomoc
Prvá menštruácia
Dobre dakujem za radu
Alicka tebe sa tam dole deje asi všetko, čo sa tam len dokáže diať...No umy sa pekne vodou, predtým ako pôjdeš spať, na večer si daj novú vložku, ľahni si do polohy, kde ťa nebude nič bolieť a relaxuj, keď zaspíš, tak snáď sa to cez noc ukľudní..;-)
Veľa šťastia.
Ahoj mám problém dostala som už menštruáciu a ked sa idem utrieť alebo cikám tak m veľmi štípe a ked sa utieram na ma bolí celá vagína
Prečo to tak s čoho?
Prosím odpovedz lebo dosť to bolí
Alicka
Áno pravdepodobne to bude menštruácia, hrudky sú v poriadku.
Áno pravdepodobne to bude menštruácia, hrudky sú v poriadku.
Teraz om sa zobudila a utrela sa na wcku a na papiery bolo trošku krvy a v nej také hrudky?
Myslíš že to je už menštruácia?A čo tie hrudky?
Fajn.
Áno, je to vpohode. Noo výtok páchne podľa toho, čo máš v tele, niekedy páchne, niekedy nie, ale zvyčajne NEJAKO páchne...No neviem, ja keď sa umývam pekne a pravidelne, tak páchnuť nezvykne, možno niekto iný poradí...Páchnuť, ako myslím PACH nepríjemný, zápach určitý má.
Diky a aj som si o tom prečítala
A včera som mala ešte výtok čierny a dneska ráno a aj teraz poobede je biely a akoby taký hrudkový Je to vporiadku?
A taktiež páchne prečo?A čo na to pomáha aby som nesprdela tam dole?
Napríklad: www.menopauza.sk
Znamenia sú. Zadaj menopauza a vyjdú ti výsledky......9 písmenok. To dáš. Nie, zachrániť sa to nedá, ale v takom veku ženy zvyčajne nechcú mať už deti, lebo je to riskantné...Prečítaj si o tom, keď ťa to zaujíma, aj na iných stránkach máš.
Je to možné, ale nič nemôže byť s určitosťou, počkaj a sama zistíš. Pekne sa umývaj atď....
No to ti iba zrazu prestane menštruácia?Alebo sú tam znamenia nieaké?
A nedá sa to nieako zachrániť?
A to poztom už nikdy tá žena nebude mať menštruáciu?
A teraz mám zasa hnedý výtok a poriadne zapácha
Blíži s ami už menštruácia?