Dobry den.
viete mi poradit nejaku dobru 100% prirodnu (ci bio) kozmetiku. Ktora ma na to aj certifikat.
prirodna kozmetika
/peterkova_klar/ inak toto je tiez dobry napad, takto sa poradit s odbornickou, ked su problemy s pletou :) ja som seba pomerne dost sledovala, cize som videla ake mam problemy a potom podla toho som si kozmetiku vyberala :)
Benulla myslím si osobne, že áno. Taktiež som sa o tomto rozprávala s mojou kozmetičkou. Lebo mám neterku, ktorá má mastnú a problematickú pleť. Chodila vraj aj na nejaké čistenia, ale vôbec jej to nepomáhalo, tak som sa pýtala mojej kozmetičky a tá mi povedala, že bolo by vhodné, keby začala používať prírodnú kozmetiku aby si nedávala na tvár akýkoľvek krém
/xiria/ ano da sa kupit aj na odlicovanie, cistiaca kozmetika, ale potrebne je vybrat vhodnu radu pre tvoju plet, mas citlivu plet? ked pises, ze je jemna? ale mozem ti povedat z vlastnej skusenosti, ze nestaci pouzivat len cistiaci gel alebo nieco tomu podobne prirodne ;) ak chces vidiet zmeny je potrebne aby si pleti dala celu starostlivost prirodnu :)
denanusa a po akej dobe si zbadala nejaku zmenu na tvari?
Boltinka ja používam Annemarie Börlind.
Predtým ako som aj ja túto značku vyskúšala som o nej veľa počula a nedalo mi to. Musela som ju vyskúšať a mám radosť veľkú z nej. Konkrétne používam radu LL Regeneration a teraz nedávno som začala používať aj Revitalizér z damašských ruží.
Klacianka pozri si Assay, funguje ako eshop. Ja si prostredníctvom tejto stránky objednávam, čo potrebujem.
:) :)
Moja dcérka má 16 a zatiaľ sme teda používali na tvár len niveu a obyčajné mydlo. Myslíte si, že by bolo fajn, jej kúpiť už poriadnu kozmetiku? Má na to vek?
odkial je vlastne tato anne? je nejaka stranka, kde by som sa o nej cosi dozvedela?
neviete mi nahodou poradit, ci kupim aj cistiace mlieko na jemnu plet u nej? ja som pouzivala beznu znacku, no po case som zistila, ze sa mi po nom akurat tak plet zhorsila
odkial si ju prosim vas objednavate? kde je to tak najlepsie
ja som o nej tiez co to pocula a chcela by som si nieco objednat, len ani zatial neviem, co by to malo byt :)