Neviem co mam robit. Mam priatela, viac menej spolu uz chodime, ako osoba je mi strasne blizky zivot bez neho si viem len tazko predstavit..lubim ho, len problem je co sa tyka sexu. Ja nie som schopna mat sex, mam na to svoje dovody a som si s tym takmer 100% ista..aj ked ma sex.vzrusuje a paci sa mi, aj tak to nedokazem. Sme len na zaciatku vztahu tak som rozmyslala ze by bolo dobre to ukoncit cim skor ak to nebude mat ziadnu perspektivu, nech mu zbytocne neublizujem, aj ked neviem ci to zvladnem dat mu zbohom. Ale inak to asi nepojde. Je to asi dobry napad vsak?
Vzťah bez sexu
Praveze on ten chtic vo mne startuje a mam o nom vseliake sexuchtive predstavy, hoci som sa ho spociatku desila, no aj tak nechcem, aby to preslo do sexu.
To znamená že sa vám obidvom tí vaši partneri fyzicky čiastočne protivia, resp. ten sex s nimi vám nie je pochuti. A to je dosť vážny dôvod na rozchod. Ani jeden z tých chlapov nebude donekonečna tolerovať asexuálneho partnera. Preto je lepšie rozísť sa skôr, kým ešte nebudete silne namotané, lebo potom to bude oveľa bolestivejšie.
Ja takisto, ale "my" sme zatial len vo faze flirtovania a uz toho viem, ze je vyslovene zivocisny typ, ktory bez sexu tazko vydrzi. Ja som jeho opak, tak sa to snazim brzdit jak sa len da a aj ked ma zve na rande, odmietam.