Vzťah bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah bez sexu
11111111

Neviem co mam robit. Mam priatela, viac menej spolu uz chodime, ako osoba je mi strasne blizky zivot bez neho si viem len tazko predstavit..lubim ho, len problem je co sa tyka sexu. Ja nie som schopna mat sex, mam na to svoje dovody a som si s tym takmer 100% ista..aj ked ma sex.vzrusuje a paci sa mi, aj tak to nedokazem. Sme len na zaciatku vztahu tak som rozmyslala ze by bolo dobre to ukoncit cim skor ak to nebude mat ziadnu perspektivu, nech mu zbytocne neublizujem, aj ked neviem ci to zvladnem dat mu zbohom. Ale inak to asi nepojde. Je to asi dobry napad vsak?

snezienka19

11111 a 2222, nerozumiem, ako môžete čakať od muza ,ak je ten muz zdravy, aby nevyzadoval sex. Ide o jeho prirodzeny telesny prejav pri zaujme o zenu. Az po prvom sexe mozte skutocne zistit, ci islo len o sexualny chtič, alebo ide o skutocnu lasku / podla spravania sa partnera po sexe/. Ak nechcete pre vztah ci manzestvo prirodzeny vyber zdraveho partnera, co bez sexu nieje mozne, hladajte si chlapa, ktory Vas ako ZENU nebude davat na prve miesto, ale budete prenho iba ako osoba na splodenie deti, pomocnica na stavbu domu, kamaratka na turistiku, alebo kucharka. Pri takychto muzoch sa budete citit spokojne.

BJ_2

11111 - povedz mu to, lub ho len duchovne. Vobec niesi nenormalna, proste ho len lubis. Laska a sex nejde spojit, ak si prilis vysoka duchovna bytost. Vedia to robit len nizsie, pudove zivocisne bytosti. Vzdy ale kvoli tomu rozbiju lasku (vsimni si, nikdy nemaju lasku na cely zivot, a neudrzia ani manzelstvo... maximalne len ak na papiery).

Ako som uz neraz pisal, sex na uzivanie nieje, a nemal by byt vo vztahu, mala by byt iba laska, sme duchovne bytosti. Iba tak sa da udrzat laska na cely zivot, rodina, a stastie deti, ktori chcu mat lubiacich sa rodicov az do smrti. A ziadne dieta nechce, aby mu sexovali vedla detstkej izby. Preto vies, ze sa to nema robit. Najdi si duchovneho partnera, popripade, pokus sa ho zmenit. Mozno sa da na duchovnu cestu aj on.

333333I

A Koľko máš rokov? Tak maš ten sex alebo nemáš.Možno ho len rozvíjaš a toto je pre teba rýchle-povedz mu-pomaly-viditeľne sa ti páči ten sex.Zrejme nevieš čo s tými citmi-lenže tie nebudú v tom čase pod kontrolou uplne to nejde.
Ale ked nechceš sex-tak mu povedz že kamarat.Ale počítaj s tým, že keď si nájde inú-na teba nebude mať čas ani mu to nedovolí tá.
A ked spolu náhodou budete chodiť a to nevyjde tak už nebude potom kamarat ani iné.
Asi maš ešte čas, a sa len v žiote oťukavaš, ešte čakaj.za par rokov.

22222

Asi ano, len ho zacinam mat rada a zda sa mi akoby chcel, aby som si nanho zvykla, preto sa ma snazi dotknut ci aspon pohladit. Akoby zamerne cielil na moju sexualitu a city, ibaze ja to s nim nebudem moct zdielat aj ked ma pritahuje viac nez ktokolvek iny, ak nebude respektovat moju dusu vacsmi, nez telo, pretoze on ide na mna cisto telesne.

22222

Ja ho zas nebudem moct mat v nijakom inom, nez zavaznom vztahu, ale on je typ, ktory vztah buduje cez sex, no a ja ho zas povazujem za zavrsenie vztahu az po posunuti sa spolocne do "vyssieho levelu", skor nie.

11111111

nie som ziadna asexualka ani nic podobne..a nie je chyba ani v partnerovi ... problem je v sexe a mojmu vztahu k nemu, proste ho nikdy nebudem moct mat, nedokazem to