Neviem co mam robit. Mam priatela, viac menej spolu uz chodime, ako osoba je mi strasne blizky zivot bez neho si viem len tazko predstavit..lubim ho, len problem je co sa tyka sexu. Ja nie som schopna mat sex, mam na to svoje dovody a som si s tym takmer 100% ista..aj ked ma sex.vzrusuje a paci sa mi, aj tak to nedokazem. Sme len na zaciatku vztahu tak som rozmyslala ze by bolo dobre to ukoncit cim skor ak to nebude mat ziadnu perspektivu, nech mu zbytocne neublizujem, aj ked neviem ci to zvladnem dat mu zbohom. Ale inak to asi nepojde. Je to asi dobry napad vsak?
Vzťah bez sexu
222222222
Len sa drz, fandim ti :). Nepocuvaj tich, ktori ti radia, aby si vsetkych v posteli odskusala... Odmena bude ista :)
A o sexualite druheho sa da vela dozvediet aj len rozhovormi(nie najidealnejsi priklad: 50 odtienov sivej). A dvaja sa vedia zosuladit.
Drzim prsty :)
Mesacny princ, ved ja neplanujem zit s vacsinou ludskej populacie, ale len s jednym clovekom, ktory to bude mat ako ja. Vidim v tom viac vyhodu, nez nevyhodu, lebo mensina je citatelnejsia narozdiel od vacsiny, ktora jedna zvacsa stadovito a nasleduje trend miesto svojich pocitov.
Jozef ty porovnavas situaciu, ked s nikym nezijem sexualne so situaciou, ked budem mat tu moznost? Ze by som volila sexualnu samotu? Nevidim dovod zit sexualne osamote, ked budeme zit vo dvojici.
Snezienka, ja mam tej vasne v sebe praveze uz teraz az prilis, ze mam co robit, aby som ju v sebe nejak spracovala. Ide o jej zdielanie s milovanou osobou a otvorit sa tomu, pricom k tomu potrebujem iste citove zazemie plus vedomie toho, ze je to ta prava osoba pre mna. Niekomu to ide rychlejsie a nepotrebuje k tomu ziadne extra podmienky, ja idem viac do hblky a som pomalsia, takze predpokladam, ze skor, nez budeme mat tesnejsi vztah sa tak neudeje. To je moj predpoklad. Ak by aj k svadbe nedoslo, tak by ten vztah mal byt na takej urovni akoby slo o manzelstvo, ibaze ja nahrady velmi neuznavam, takze naco sa na nieco hrat, ked si podla mna kazdy zasluzi vsetko v rydzej podobe a nemusi sa uspokojovat s falzifikatom v podobe vztahu na divoko, ked moze byt s milovanou osobou "na plno" so vsetkym co k tomu patri, cize aj s pripadnymi detmi a podla mna deti patria do kompletnej rodiny, ktoru v prvom rade tvoria dvaja ludia, ktori sa lubia a su vzajomne oddani - citovo aj telesne.
22222 Ako mozes takto ultimativne stavat vztah. Aku vasen v tebe zobudi den svadobneho obradu, alebo harok papiera - svadobny list.
To je take umele, vypocitave a neprirodzene, az tomu neverim.
Ved Ty svojho manzela nemozes zacat viac lubit az dnom sobasa!
O tom, ze sa zoberiete budete dozaista rozhodnuti skor.
22222 Co sa zmeni dnom sobasa ?
Myslim, ze si este nezrela na akykolvek vztah. Nie len vztah so sexom.
Jednak sa pytas ludi, ktorych vobec nepoznas a doverujes im viac , ako rozhovorom so svojim priatelom, frajerom, sympatizantom, ci co ti to vlastne je. jednak neudavas priciny, takze tvoj problem je prakticky nemozne vyriesit. To je pre vztah neprekonatelna komplikacia. A jednak nepoznas ani zaklady sexuality muzov,alebo zien. Moja rada. vztahy nie su to prave pre teba. Uc sa radsej lyzovat, alebo hrat sach.
22222 - je pravdou čo píšeš. Každý môžeme inak vnímať to, čo za dôležitejšie pokladá ten druhý. No ty si v menšine!
Vysvetlím na mojom príklade: Ja nepovažujem tanec za zábavu, nikdy som ho nepovažoval a ak som tancoval raz alebo dvakrát v života je to veľa. Narozdiel odo mňa ho 98% ľudí za tú zábavu považuje.
Tak isto je to s frekvenciou styku, s dotykmi, alebo orálnym sexom.
Niekomu stačí ak sa miluje raz za pol roka, iní nevydržia ani 5 hodín.... Niekomu sú dotyky a bozkávanie nepríjemné, iní ľudia ich milujú, niekto miluje orál a niekto ho doslova nenávidí a je mu nepríjemný....
A toto je len gro...
A teraz si dosaď percentá, ktoré sa pohybujú v daných schémach v tvojom prípade a v prípade väčšinovej populácie.
Preto som už napísal, že ja ostanem sám, pretože nie som ako väčšinová populácie (vo viacerých zásadných skutočnostiach).
Ak to nepochopíš, tak budeš za sebeckú mrchu - či sa ti to bude páčiť, alebo nie.
Filip TT Ak mas niekoho rad, nemozes ho mat rad s vynimkou a pouzivat urcite formy lasky ako odmenu.
Ved o svojom zdravotnom, stave tiez nepovies partnerovi az po svadbe.....
Ja som randil s manzelkou do svadby 7 rokov, si neviem predstavit , ak by to bolo bez sexu. A viem, ze takto som ju spoznal dokonale a po vsetkych strankach.
Ako moze ist niekto do manzelstva bez spoznania sexualnej stranky toho druheho. To moze len strasne namysleny egoisticky jedinec.