Vzťah bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah bez sexu
11111111

Neviem co mam robit. Mam priatela, viac menej spolu uz chodime, ako osoba je mi strasne blizky zivot bez neho si viem len tazko predstavit..lubim ho, len problem je co sa tyka sexu. Ja nie som schopna mat sex, mam na to svoje dovody a som si s tym takmer 100% ista..aj ked ma sex.vzrusuje a paci sa mi, aj tak to nedokazem. Sme len na zaciatku vztahu tak som rozmyslala ze by bolo dobre to ukoncit cim skor ak to nebude mat ziadnu perspektivu, nech mu zbytocne neublizujem, aj ked neviem ci to zvladnem dat mu zbohom. Ale inak to asi nepojde. Je to asi dobry napad vsak?

Filip TT

Jozef 45 - prečo by to tak robila? Prečo by nebola so svojím manželom, keď túži byť s ním a je to jej manžel?

Filip TT

111111 - keby som bol ja osobne na Tvojom mieste, netvrdil by som kategoricky, že nie som toho schopná.

Ak máš psychický blog, ver že sa s tým dá niečo robiť. Poznám osobne taký prípad.

Ak máš nejakú telesnú vadu, ktorú by si nechcela nikomu odhaliť - môžeš nájsť človeka, ktorý to príjme.

Jozef 45

222222 tak ako pises , "viem si so svojim sexualnym prezivanim poradit"...
Tak ako teraz, to budes riesit aj v manzestve. Napr sebemensia nezhoda vo vztahu a hned zacnes sex pouzivat iba ako odmenu.... Tvoj muz bude masturbovat napr. v kupelni a Ty v spalni pod perinov, naco spolocny sex, vsak? Ved si vies poradit. ....

a_dr1a

11111111. Vsak debatu na akukolvek temu mozes zacat s nim kedykolvek. Je dobre poznat nazory postoje, myslienkove pochody ai svojich kamaratov priatelov. Zacni s nim rozhovor, co si mysli o partnerstve vztahu bez akehokolvek milovania sexu, bez telesnych intimnosti ai. Co si o tom mysli a ci by dokazal taky zivot zit a praktizovat. Z jeho reakcie ti bude zrejme, co si o tom mysli a ci nieco take vobec chce. Pravdepodobne sa ta aj on opyta na tvoj nazor k tomu. Alebo ze preco ta to zaujima? Preco sa pytas? Vtedy mu mozes o svojom rozhodnuti povedat. A ako sa zachova, ci to prijme alebo nie, bude uz na nom. Ale aspon bude vediet, na com s tebou je a ci zvoli iba kamaratstvo, odchod, alebo s tebou ostane v takejto forme vztahu

22222

Ano, cakam, kym ten sexualny chtic opadne alebo sa zintenzivni, aby som zistila, ci je to len sexualneho razu alebo je v tom cosi viac, lebo k sexu rozhodne len tak nedojde. Takze riesim vyvstavajuce pocity, ja som praveze dost sexualne zalozena to citim uz od detstva a viem si so svojim sexualnym prezivanim poradit aj bez pohlavneho styku. Jak to bude citit a riesit on je uz na nom, ved zatial spolu ani nechodime.

11111111

nikoho som nechela namotavat ani som vztah nehladala, proste som stretla jedneho cloveka z ktorym som si sadla a zacali sme si rozumiet, na sex vobec neprislo ani sme sa o tom nebavili tak neviem ci mam zacat rovno s tym ze "nemozme byt spolu, lebo nechcem sex"...alebo cakat kym pride lepsi cas kedy mu to povedat

Jozef 45

No to je ten problem, teraz za Vas oboch "hovori" sexualny chtič. Az po prvom sexe by bolo vsetko jasnejsie.
Ale nemyslel som jeho rozmery , skor intenzitu , frekvenciu a formu. Ak Ti toto nebude vyhovovat si tam kde nechces byt a to, ze jeden z VAs bude nestastny....Alebo si myslis, ze sa v tom prispôsobiš ci budes pretvarovat? A snad uz stym pocitas?

22222

Co urobis, ked ti u zeny, ktoru milujes zacne cosi prekazat a zistis, ze si v tom nesadnete? Okamzite sa rozides ci rozvedies? To asi tazko, ked ju milujes.

22222

To mas jak clovek, ktoremu narastli 3 ruky alebo je inej sexualnej orientacie. Nebudes sa ho pytat preco to tak ma a ci by nebolo lepsie, ak by to mal inak. Proste to tak ma. S tymto sa podla mna clovek tiez uz rodi. A sexualne vyjadrovanie sa a prejavy predsa zakazane nie su a nejdu zastavit. On sa sexualne praveze prejavuje a aj ja to citim sexualne, ibaze to nestaci.

Jozef 45

22222 ak spoznas priatelove vlastnosti, jeho charakter, financne zabezpecenie , vztah k prirode a detom , ci empatiu k ludom .... pred svadbou , preco nechces a Ta nezaujimaju jeho sexualne vlastnosti - uchilky ci tuzby? Vies o tom, ze najviac rozvodov je kvoli sexu - hoci sa to prezentuje rozne. Ako zareagujes, ked az po svadbe zistite, ze si po sexualnej stranke nerozumiete?