Vzťah bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah bez sexu
11111111

Neviem co mam robit. Mam priatela, viac menej spolu uz chodime, ako osoba je mi strasne blizky zivot bez neho si viem len tazko predstavit..lubim ho, len problem je co sa tyka sexu. Ja nie som schopna mat sex, mam na to svoje dovody a som si s tym takmer 100% ista..aj ked ma sex.vzrusuje a paci sa mi, aj tak to nedokazem. Sme len na zaciatku vztahu tak som rozmyslala ze by bolo dobre to ukoncit cim skor ak to nebude mat ziadnu perspektivu, nech mu zbytocne neublizujem, aj ked neviem ci to zvladnem dat mu zbohom. Ale inak to asi nepojde. Je to asi dobry napad vsak?

Mesačný princ

22222 - úzky vzťah môžem mať ja osobne s hocikým, s kým ladím.
V tom momente sme totiž vzájomne prepojení a je úplne jedno či ho poznám hodinu, alebo celý život.

A ja tomu hovorím milovanie.

22222

Filip, asi je dolezite stat si za svojim rozhodnutim, a hlavne teda ta zena, pretoze ta je v tomto akousi alfa omegou a bez nej k sexu nedojde, jedine ze by ju znasilnil. V tomto sa prisposobuje muz zene, cize bud pocka alebo odide za takou, ktora mu to dovoli.

Podla mna sex patri len do najuzsieho vztahu s tou najblizsou jedinou osobou a to az vtedy, ked na to budu obaja pripraveni, za inych okonosti nie.

Angelika3

Neviem si predstaviť nemať sex s niekým koho ľúbim... práve s takým najviac túžim splynúť, rozpustiť sa jeden v druhom, potom to nie je len o fyzickom akte. Vôbec ti nerozumiem, že prečo by si sa tomu mala vyhýbať, veď aj ty sama si z toho vznikla :-D

11111111

zmok tak citaj poriadne, my spolu nechodime! v uvodnom prispevku som to pisala...viac-menej znamena ze to k tomu len smeruje. A prave preto mu to poviem. Dovod ty poznat nemusis.

zmok

A naco si s nim vobec zacala chodit, ked s nim nemozes mat sex? Zbytocne s tebou straca cas.
Ty ten problem ani nechces riesit, lebo si neudala pricinu. Chudak chlap, uz mohol davno s nejakou pre neho vhodnejsou chodit.

11111111

Ja som nepísala že sa mi sex páči, pisala som ze partner ma sex. vzrusuje a ze sa mi paci on ako osoba. Ale sex aj tak nedokazem mat. Tak som to myslela a tak to aj chcem. Takze pri najblizsej prilezitosti mu to aj poviem.

zmuk

Ak mas sex rada a vzrusuje ta, ale nemozes ho mat, tak ako vies, ze ho mas rada a vzrusuje ta? Si jedna velka zahada. Pripad pre tim psychologov minimalne.

Filip TT

22222 - medzi svojimi kamarátmi mám taký manželský pár - hneď na prvom rande prišiel on s návrhom na sex a ona mu vysvetlila, že jedine so svojim budúcim manželom. Čiže si vyjasnili svoje pozície hneď na prvom rande, čo bolo veľmi užitočné. On vtedy povedal, že v tom prípade nemá o ňu záujem ale o pár dní si to premyslel a prišiel s tým, že to skúsi. A vydržal :)

11111111 - predpokladám, že si v detstve zažila nejakú traumu - neviem či priamo znásilnenie, či obťažovanie alebos i videla rodičov pri tom. Poznám aj taký prípad. Dá sa to riešiť. Ak budeš mať vzťah s niekým, komu budeš naozaj dôverovať, že to nebude pre neho len pikoška pre kamarátov, ale bude hľadať k tebe cestu, tak to zvládnete. Áno, manžel je na to najlepší....

lyst

1111111,
nedokazes mat xxx, ak nato nemas absolutne riadny dokazatelny dovod, tak bude uplne jedno na co sa budes vyhovarat, tvoj priatel to bude brat osobne, ze ho nemas dostatocne rada, ze ho nemilujes, ze ti za to nestoji, a zozralo by ho to z vnutra, az by odisiel.
ak mas nato riadny dovod, (podla mna taky neexistuje, nic ma nenapada), tak mas sancu, riadny silny vztah prava laska by to mohola prekonat. Ak tvojim dovodom je ako pri 2222 cakat do svadby, tak si to mala napisat rovno, urcite to pochopi, a bude si ta o to viac vazit.

222222,
neviem co riesis, mas tam nejakeho suknickara, ktori si ta chce vycvicit..., ide na teba len telesne, popri tebe urcite ide na dalsie, a mnohe uz urcite dostal. To fakt cosi s takym typom vobec riesis????? Prave ty, co chces cakat do svadby??