Dobrý deň. Prosím vás, máte niekto skúsenosti so spoločnosťou KRUK? Dnes mi poštárka doniesla dopis od tejto spoločnosti, kedže som nesplácala požičku z nebankovky a oni to už predali na vymáhanie. Zatial som tam nevolala, čo som v strese, kedže som nikdy takéto dlhy nemala. Čo bude nasledovať??
Kruk skúsenosti?
Kruk ma tu výhodu, že sa s vami bude snažiť dohodnut na splatkách, teda ak budete spolupracovať. Na jednu stranu chápem,že sa niekto hanbi,citi sa blbo, ale horšie bude ak sa to riešiť nebude.
zavolali ste tam? Ako ste sa dohodli?
to sme na tom rovnako, akurát ja im to hneď zdvihla a situáciu riešil, aj keď som bola zaskočená, tak pani bola veľmi milá a snažila sa nájsť nejaké východisko, asi po dvadsiatich minútach bolo všetko vyriešené a ja môžem dlh splácať. Takže moja rada znie dvíhať telefóny a riešiť, nikdy v tomto prípade nerobte mŕtveho chrobáka.
Bola som na tom rovnako ako vy, ale rozhodla som sa situáciu riešiť, pretože mi bolo jasné, že mi dlh bude naskakovať a budem na tom iba horšie.
Tak splácanie dohodnuto, preplatím o niečo viacej, ale pristúpili mi na prijatelné splátky. Ufff...
Neveš hlavu, isto to bude v poriadku:-) Keď nejde o život, ide o ….
Stalo sa mi to iste, dnes dopis, v pondelok tam volam, snad to bude v poriadku. Asi nebudem spat :-(, mam riadne nervy.
Ja som tiež u nich splácal a bez problémov.
Áno, mám a veľmi dobrú. Keď jednáte otvoreně nemajú problém.
Nemala som s nimi žiadny problem, všetko išlo v pokoji dohovoriť.