Kruk skúsenosti?

Príspevok v téme: Kruk skúsenosti?
marrrty

Dobrý deň. Prosím vás, máte niekto skúsenosti so spoločnosťou KRUK? Dnes mi poštárka doniesla dopis od tejto spoločnosti, kedže som nesplácala požičku z nebankovky a oni to už predali na vymáhanie. Zatial som tam nevolala, čo som v strese, kedže som nikdy takéto dlhy nemala. Čo bude nasledovať??

Karolinka1

POznam par ludi čo tam pracuju na roznych poziciach a ako zamestnavatela si ho velmi chvalia.Hlavne je to spoločnost, ktora ludom pomaha v období fin.problemov

Perilka

je to spoločnost, ktora ma všetky možn epozicie. Od finančnych konzultantov, cez učtovničky, IT, HR, obchod. Stači si vybrat.

Botynka

pracovat pre Kruk? Čo by si tam robila? Ako je to ustretova spoločnost a ako každa ma rozne pozicie, pochvališ sa, na aku poziciu sa lakaju?

Zuskaja

ahojte ludia. Pracujem v oblasti financii a dostala som pracovnu ponuku od spoločnosti Kruk. Pracuje tam niekto? Mate s nimi ako so zamestnavatelom nejake skusenosti??

Bejana

moja suseda tam pracuje a vravela, že sa s nimi da dohodnut, len musia vidiet snahu aj z tvojej strany. Ale Kruk rozhodne nie je exekucia, to by ti prišiel list od exekutora

Alha

ak ti prijde dopis od Kruku, tak to nie je exekucia, ale iba možnost, posledna šanda, ako sa dohodnut na uhrade svojho dlhu a s mini sa da dohodnut aj na splatkach

Canabisa

ano, presne tak. Ak ti prijde dopis od Kruku, s nimi sa ešte da dohodnut, ale ak je to exekucia, tak to už nejde. Hlavne to rieš okamžite

Cineka

ak sa nad tym zamyslíš, tak keby si mala exekuciu, prišiel by ti uradny dopis od exekutora. Len si tam zavolaj a určite najdete nejake riešenie

bianca.pp

aj v mojom okoli poznam par ludi, ktory s nimi prišli do styku a tiež sa zmienili, že dohodnut sa na splatkovom kalendari nebol žiaden problem