Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kruk skúsenosti?

Príspevok v téme: Kruk skúsenosti?
marrrty

Dobrý deň. Prosím vás, máte niekto skúsenosti so spoločnosťou KRUK? Dnes mi poštárka doniesla dopis od tejto spoločnosti, kedže som nesplácala požičku z nebankovky a oni to už predali na vymáhanie. Zatial som tam nevolala, čo som v strese, kedže som nikdy takéto dlhy nemala. Čo bude nasledovať??

papierik_vilik

volali mi dnes,lenže som bol v práci a nemohol to dvihnut,naspat som sa nedovolal.List mi od nich žiaden neprišiel.Myslíte že i ešte zavolaju, pošlu dopis?

Valmont

ano,je oveľa lepšie sa s nimi dohodnuť na splátkách, než potom riešiť exekuciu.Tam sa dlžná čiastka o dosť navyši.

Kvetka000

ano, v tomto ich musím pochváliť,že sa s min naozaj dá ihneď dohodnuť a pristupia na akukoľvek výšku splátky.

Sijanovicka

tiež mi od nich prišiel dopis a velmi so sa zlakla. Tu som našla odpovede na otazky čo som mala a dohodli sme sa na splátkách sk.kruk.eu

Petranelka

tiež mám u nich spátky aešte som rádd, že takéto spoločnosti vobec existuju. Kto vie ako by to dopadlo.

Stanislavek

Dopis od nich som dostal presne 2.2. a naštastie som si tam zavolal, dohodol sa s nimi. Ani neviete,ako velmi sa mi ulavilo.