Dobrý deň. Prosím vás, máte niekto skúsenosti so spoločnosťou KRUK? Dnes mi poštárka doniesla dopis od tejto spoločnosti, kedže som nesplácala požičku z nebankovky a oni to už predali na vymáhanie. Zatial som tam nevolala, čo som v strese, kedže som nikdy takéto dlhy nemala. Čo bude nasledovať??
Kruk skúsenosti?
mne volali asi 3x než som to dvihla,v práci dvihat nemožem.List mi poslali, pekne sme sa dohodli.
volali mi dnes,lenže som bol v práci a nemohol to dvihnut,naspat som sa nedovolal.List mi od nich žiaden neprišiel.Myslíte že i ešte zavolaju, pošlu dopis?
ano,je oveľa lepšie sa s nimi dohodnuť na splátkách, než potom riešiť exekuciu.Tam sa dlžná čiastka o dosť navyši.
myslím si že v dnešnej dobe ma veľa ľudí splátkový kalendár.Zvlášť v spoločnosti Kruk
ano, v tomto ich musím pochváliť,že sa s min naozaj dá ihneď dohodnuť a pristupia na akukoľvek výšku splátky.
je tu niekto, kto má aktualny splátkový kalendar v spoločnosti Kruk? Chcem sa ho niečo opýtat.
tiež mi od nich prišiel dopis a velmi so sa zlakla. Tu som našla odpovede na otazky čo som mala a dohodli sme sa na splátkách sk.kruk.eu
su asi jediný s ktorými sa da rozumne dohodnut. S povodným veritelom sa dohodnut vobec nedalo.
Dopis od nich som dostal presne 2.2. a naštastie som si tam zavolal, dohodol sa s nimi. Ani neviete,ako velmi sa mi ulavilo.