Dobrý deň. Prosím vás, máte niekto skúsenosti so spoločnosťou KRUK? Dnes mi poštárka doniesla dopis od tejto spoločnosti, kedže som nesplácala požičku z nebankovky a oni to už predali na vymáhanie. Zatial som tam nevolala, čo som v strese, kedže som nikdy takéto dlhy nemala. Čo bude nasledovať??
Kruk skúsenosti?
každy kto si požiada o splatkovy kalendar ho dostane.Len to treba hradit pravidelne
pozri na ich stranky kruk.sk , alebo si požiadaj o spetne zavolanie a určite sa nejako dohodnete
mali ste tam niekto splatkovy kalendar? Za akych podmienok ho davaju? Čo treba splnit?
je tu niekto kto tam pracuje? potrebujem sa na niečo opytat
hlavne teraz na Vianoce sa ludia zbytočne zadlžuju a potom to cely rok splacaju.
ak prijde list od Kruku, tak niekde nejaky dlh mate, nie je to len tak. Najlepšie je to s nimi riešit hned.
Kruk je inkasna agentura. Keby to bola exekucia, pisal by vam exekutor.
vela ludi si mysli, že ked dostanu list od Krukuk, ta je to exekucia. lenže nie je to pravda. Je to inkasna spoločnost s ktorou sa da dohodnut. Viem to, sama som u nich mala splatkovy kalendar, pretože mi po manželovi ostali iba dlhy a nič viac. Že su ustretovy možem potvrdit.
poznam ich hlavne v suvislosti so splatkovym kalendarom. Vraj su velmi ustretovy a v tomto dokazu vyjst v ustrety.